MODA

Ovo su najpopularniji trendovi ove zime

Nježan i mekan materijal, koji podsjeća na plišanog medvjedića, jedan je od trenutno najvećih trendova, bar kada su u pitanju kaputi

Šta je apsolutni hit ove zime. Agencije

A. Č.

24.1.2021

Ove zime u prvi plan dolaze određeni trendovi, a upravo su kaputi, životinjski print hitovi ove zimske sezone.

Teddy kaput

Teddy kaput. Agencije

Nježan i mekan materijal, koji podsjeća na plišanog medvjedića, jedan je od trenutno najvećih trendova, bar kada su u pitanju kaputi. 

Iako je svjetlost dana ugledao pretprošle sezone, ponovo je jedan od vodećih trendova, a ovaj prekrasni kaput možete nositi u svim prilikama. 

Dok su prošle zime najpopularniji bili duži modeli, ove zime u vrhu popularnosti će biti nešto kraći modeli svijetlih nijansi, od bijele do pastelno plave.

Animal print

Animal print. Agencije

Animal print ili životinjski uzorak ili pak životinjski dezen (i još petnaest varijacija na istu temu) sveprisutan je već više sezona, a ono što je dobro jeste što upravo ova vrsta dezena svaku kombinaciju može podići na jedan viši nivo. 

Također, ovo je jedan od onih dezena koji svakodnevnoj kombinaciji može dodati i notu luksuza, a ove zimske sezone birajte komade garderobe i asesoare koji su ukrašeni dezenom zmijske kože, jer je ultra popularan.

Džemper haljina

Džemper haljina. Agencije

Za nju se može reći i da je prava zimska haljina – veoma je udobna i privlačna, a možete je nositi gotovo u svim prilikama (naravno, to zavisi i od samog modela i dužine haljine). 

Ovdje postoji više modela (duže ili kraće, sa V izrezom ili rok kragnom, bez rukava ili dugih rukava…), a svima im je zajedničko to što su veoma poželjni tokom zimske sezone, veoma udobni, a ujedno su i veoma moderni, piše Minimagazin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.