BEZVREMENSKI TREND

Hit frizura: Napravite sami razbarušeni paž

Paž ili bob frizura prkosi godinama i svakom novom modnom izazovu

A. F.

Paž ili bob frizura prkosi godinama

Foto: ILUSTRACIJA


Paž ili bob frizura prkosi godinama i svakom novom modnom izazovu. Bez obzira na to da li nosite kosi, kratki ili paž sa uvijenim krajevima, ovakvom frizurom uvijek ćete izgledati moderno.

Kao prvo, da bi ova frizura savršeno izgledala, kosa bi trebalo da bude ošišana slojevito, tačnije stepenasto sa istanjenim vrhovima. To ne mora značiti dramatične slojeve, ali ova konkretno frizura ipak zahtijeva više prirodnog volumena od ravno ošišane kose koja ima tendenciju da bude teža i opuštenija.

  • Razbarušeni bob

    Razbarušeni bob

    Foto: ILUSTRACIJA


Ukoliko nemate mnogo vremena, trebat će vam alati za termičko oblikovanje kose - fen i figaro.

Nagnite glavu prema podu i tako prebačenu mokru kosu osušite fenom koji ste postavili na hladno sušenje. Kad je kosa minimalno vlažna, u donju polovinu kose utrljajte pjenu za oblikovanje i osušite je do kraja. Ovo će vašoj kosi dati bolju teksturu za oblikovanje i produžiti trajnost talasa.

Nakon što ste posušili kosu, uzmite figaro, koji će vašim pramenovima dati opušteniji talasastiji izgled.

Uzimajući pramen po pramen kose, omotajte ga oko cijevi figara i kako ga ispustite, nemojte odmah raščešljavati kosu, već pramenove ostavite da se tako ohlade.

Ljepota ove frizure je u tome što valovi ne moraju da budu savršeni, pa ih čak niti ne morate omotati uvijek u istu stranu.

Za maksimalno opušteni i nonšalantni izgled frizure, na kosu zatim oprezno našpricajte sprej, držeći ga barem 30 centimetara od kose. Za kraj, ako vam je kosa izuzetno svilenkasta i inače loše drži lokne, lagano je posprejajte i lakom za kosu.

Više o:

Frizura Kosa
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na