OSVAJAJU

Košulja-haljina savršen je izbor u svim prilikama

Odlično će izgledati uz ravne sandale, cipele na petu pa čak i uz tenisice, začinjena pletenom ili pak kožnom torbom

haljine idealne za ljetne dane. ILUSTRACIJA

A. F.

21.5.2021

Jedan od najsvestranijih i najčešće viđenih komada unutar ženske garderobe zasigurno je haljina. S dolaskom toplijih dana, haljina postaje  modni favorit, a svake sezone dolazi u još boljem i zanimljivijem izdanju.

I ovog proljeća i ljeta haljina se našla u središtu brojnih high street kolekcija, a dolazi u spoju s jarkm i pastelnim bojama, razigranim uzorcima i prozračnim siluetama. Savršen je izbor u svim onim trenucima kada ne znate što odjenuti, a odlično izgleda u baš svakoj prilici – bilo da je riječ o odlasku na posao, u grad ili pak na neki svečaniji događaj.

Za ljetne dane koji su pred nama istaknule su se lepršave haljine od lana, pamuka i viskoze, a jedan od modela haljina kojima se uvijek s radošću vraćamo je svestrana košulja-haljina. Ove sezone razni modeli košulja-haljina dominiraju aktualnim high street kolekcijama, od onih klasičnih jednobojnih pa do modela s uzorcima.

Košulja-haljina donosi spoj jednostavnosti i elegancije, a odlično izgleda u poslovnim kombinacijama, ali i u nekim ležernijim prigodama. Zanimljivo je kako su ovi modeli inspirirani klasičnom muškom košuljom, a zapravo izgledaju jako ženstveno.

Odlično će izgledati uz ravne sandale, cipele na petu pa čak i uz tenisice, začinjena pletenom ili pak kožnom torbom. 


Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.