HIT SEZONE

Torbe u bojama podići će svaki jesenski stajling

Od slatkih malih modela pa do klasičnih shopper torbi, ove sezone nosi se sve, a osobito su se istaknule torbe u bojama

Torbe su i ove jeseni među najpoželjnijim modnim dodacima. PINTEREST

A. F.

23.10.2021

Modni trendovi ove jeseni uistinu su raznoliki pa čak i pomalo neobični, a brendovi su nam već sredinom ljeta svojim kolekcijama najavili uzbudljivu modnu sezonu. Iako jesenskim kolekcijama najčešće dominiraju uglavnom neutralni tonovi i zemljane boje karakteristične za hladnije razdoblje, ove jeseni popularne su i one malo življe boje poput zelene i ružičaste.

Haljine u razigranim bojama te pletivo začinjeno šarmantnim uzorcima ove je jeseni jako trendi. Uz svestrane modne klasike, ono što će zaokružiti svaku jesensku kombinaciju su i upečatljivi modni dodaci poput čizama, šalova i torbi.


Torbe su i ove jeseni među najpoželjnijim modnim dodacima, a osim što izgledaju jako trendi, praktične su i bez njih ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu. Od slatkih malih modela pa do klasičnih shopper torbi, ove sezone nosi se sve, a osobito su se istaknule torbe u bojama.

I dok su crne i smeđe torbe klasici koji će se uklopiti u svačiji ormar, želiš li ove jeseni malo razbiti jesensko sivilo te začiniti svoje kombinacije, biraj torbe u boji. U ponudi high street brendova pronaći ćeš brojne zanimljive modele koji će osvježiti i onaj najobičniji outfit, a posebnu pažnju privlače prošiveni modeli te torbe od umjetnog krzna koje izgledaju pomalo neobično.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.