MODNA INDUSTRIJA

Svileni komadi odjeće su novi modni trend: Svi ih trebaju imati u ormaru

StarSilk je već svima dobro poznati hrvatski brend koji ima proizvode od najkvalitetnije i najnježnije stopostotne "mulberry" svile

Svila postaje nešto što svi trebaju imati u ormaru. Fashion.hr

E. A.

17.1.2023

Anamarija Brkić u suradnji s Matejom Latin iz StarSilka kreirala je rođendansku kolekciju za vaš "me time", ali i 'party time'!

Nešto posebno je u ženskom prijateljstvu i zajedničkoj kreativnosti, osobito kada se ono događa u magičnom decembru i između Anamarije Brkić iz brenda A'marie te Mateje Latin iz brenda StarSilk.

- Moja prva kolekcija koju sam napravila bila je upravo od svile -  komentira Anamarija za Hrvatske medije.

StarSilk je već svima dobro poznati hrvatski brend koji ima proizvode od najkvalitetnije i najnježnije stopostotne "mulberry" svile. 

Ona je voljena zbog niza kvalitetnih učinaka koje ima za kožu, jer osim što je nježna prema njoj, djeluje "antiage" i zadržava njezinu hidrataciju. 

Svila je i općenito materijal koji uvijek pruža odgovarajuću temperaturu, a neodoljiva nam je uvijek i posebno u vrijeme praznika i posebnih događanja.

Novi trendovi. Instagram

- Obje smo nonšalantnog, a profinjenog stila, kao i bezvremenskih komada, tako da smo se odmah složile oko kolekcije koja će biti nešto što ćete realno moći obući kada god poželite, neovisno o sezoni - objašnjava Mateja. 

Anamarija je ovom suradnjom odlučila obilježiti velikih dvadeset godina postojanja svog brenda, koji je već odavno sinonim za nosivost i ženstvenost te kvalitetu.

Novi trendovi. Instagram

Upravo zato kreirala je svilene komade koji su puno više od odjevnih komada za spavanje jer nose dozu luksuza zahvaljujući brušenoj, 22-momma svili koja ima Standard 100 by OEKO-TEX i GOTS certifikat.

Savršeni su poklon da razveseliti nekoga koga volite, a dolaze u predivnim, minimalističkim dizajniranim kutijama od eko materijala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.