NE ŽELI IH UKLONITI

Puna je tetovaža: “Zbog svog izgleda ne mogu naći posao”

Radi najmanje tri puta sedmično i čak se tetovira svojim pištoljem koji je kupila na internetu

Melisi je cijelo lice tetovirano. Facebook / Printscreen

M. Z.

17.4.2023

Melisa Sloan (Melissa, 46) iz Južnog Velsa tetovažu radi najmanje tri puta sedmično i čak se tetovira svojim pištoljem koji je kupila na internetu.

Prva s 20 godina

Prvu tetovažu je napravila kad je imala 20 godina i otad je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima, a rekla je da to radi kako bi se nosila s utjecajem zlostavljanja u djetinjstvu. Međutim, zbog svog izgleda sada nailazi na mnoge probleme. Naime, Melisa kaže kako je više ne puštaju u pabove i kafiće, a čak ima problema i u školi svoje djece.

Također, rekla je i kako ne može pronaći posao.

Ne smije u pabove

- Ne mogu dobiti posao. Niko me ne želi primiti. Prijavila sam se za posao čistačice toaleta u mjestu gdje živim i neće me primiti zbog mojih tetovaža - rekla je i dodala kako je više ne puštaju ni u salone za tetoviranje jer je pretjerala.

Zabranjen joj je ulaz i u pabove u mjestu gdje živi.

- Kada sam još mogla ući, ljudi su me gledali kao da sam niko, osuđivali su me. Nedostaje mi razgovor s ljudima - kaže Melisa.

Također je rekla kako zbog svojih tetovaža nije mogla gledati ni božićnu predstavu u školi gdje idu njena djeca.

- Jednom su mi rekli da odem u stražnji vrt i kroz prozor razreda gledam predstavu. Niko me više ne poziva na školske predstave - otkrila je.


Laserski tretman

Nedavno je odbila i ponudu za besplatan laserski tretman uklanjanja tinte s lice. Kaže da bi to bio gubitak vremena jer bi jednostavno počela ispočetka, piše ''Daily Star''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.