UKRALA SRCE NOGOMETAŠU

U finalu Evropa lige svi su gledali u minjak ove ljepotice

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek krala je svu pažnju na utakmici u finalu Europa lige između Sevilje i Rome

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Veronika Rajak - Avaz
M. Z.

4.6.2023

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek krala je svu pažnju na utakmici u finalu Europa lige između Sevilje i Rome.

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek bila je glavna atrakcija na tribinama na utakmici u finalu Evropa lige između Seville i Rome.

Boje zastave

Mlađahna Rajek nosila je outfit u bojama italijanske zastave, zeleni top koji je isticao njene bujne grudi, bijelu minicu i visoke crvene čizme koje su sezale iznad njenih koljena. A teško je bilo ne primijetiti i njenu visinu koju ponosno ističe pa tako u opisu njenog profila piše da je visoka 181 cm.


Na svojim društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s utakmice, a ova 27-godišnja misica navodno je ukrala srce i zvijezdi američkog nogometa Tomu Brejdiju (Brady) nakon što se rastao od manekenke Žizel Bundšen (Gisel Bundchen).

Veronika, koja se često pojavljuje na utakmicama NFL-a, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi Brejdijev dres, a u opisu mu je i javno izjavila ljubav.

"Vidjela sam legendu i ako me neko opet upita volim li Brejdija, odgovor je - da volim ga. Pokažite mi nekoga ko ga ne voli. Čak ga i njegovi hejteri vole jer znaju da je najbolji", napisala je.

O njihovoj mogućoj vezi svi su tada pisali, a o tome se samo kratko oglasio Tomov menadžer.

Osma titula

"Jedino što ću u ovom trenutku iznijeti u javnost jest da je Rajek izuzetno velika podrška Brejdiju i želi mu da ostane fokusiran na igru i da stvari krenu pravim putem. Brejdi želi da osvoji osmu titulu", izjavio je.

Inače, Rajek je bila Miss Slovačke 2016. godine, a otada je ostala vrlo poznata u javnosti te se danas bavi influenserstvom i modelingom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.