MUDAR ODABIR

Eva Longorija pokazala kako sakriti "nezgodne" tačke koje muče mnoge žene

Portali objavljuju slike najnovijeg modnog izdanja lijepe glumice

Eva Longorija - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Eva Longorija - Avaz
+3
E. Ag.

11.6.2023

Eva Longorija debitovala je kao rediteljica, ali uz ovu vijest koja je obišla svijet, modni portali objavljuju i slike najnovijeg modnog izdanja lijepe glumice.

Ona se pojavila na otvaranju Međunarodnog latinoameričkog filmskog festivala u fantastičnoj crnoj haljini koja ističe najljepše na njoj, a istovremeno prikriva "nezgodne" tačke koje muče mnoge žene.

Haljina ima dva dijela, prvi je krojen kao jednodijelni kupaći kostim s dubokim "V" izrezom. On se nastavlja u široke bretele koje dosežu iza vrata i sašiven je od crnog materijala. Preko njega je fantastično urađena haljina od crnog tila, koja dozvoljava da se vidi cijeli dekolte i blago je "uhvaćena" u struku.

ma i jednostavnu kragnu, što je podsjetnik na aktuelne "haljine-košuljice", ali uopće nema kopčanje.

Donji dio je isječen visokim šlicem na lijevoj strani, ali materijala ima dovoljno tako da se noga vidi samo kad Eva koketno iskorači radi poziranja. Asimetrija haljine može da prikrije i eventualni višak kilograma, baš kao što i poluprovidni rukavi mogu da maskiraju nešto punije ruke kod nekih dama.

Longorija je uklopila haljinu s jednostavnim crnim sandalama sa platformom, a od nakita je nosila dijamantske viseće ogrlice i srebreno prstenje. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.