KAKVA TRANSFORMACIJA

Pokazala kako je izgledala prije i nakon gubitka 83 kilograma, ali mnogi joj ne vjeruju: "To nisi ti"

Njena najveća težina bila je 137 kilograma, a trenutno ima 54

Nevjerovatna transformacija. TikTok / Screenshot

M. Z.

20.7.2023

Dramatična preobrazba jedne žene zbog gubitka težine šokirala je, a opet nadahnula korisnike na TikToku. Viralni video podijelila je Vitni Peper (Whitney Pepper) (@western_whitney), 32-godišnja mama koja je licencirana kozmetičarka sa sjedištem u Luizijani. Video je dobio 1,3 miliona pregleda otkad je objavljen, 17. aprila, piše Newsweek.

@western_whitney Weightloss transition pt.7#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney#weightlosstransformation#weightlossbeforeandafter ♬ 2 On x I Was Never There by L BEATS - DJ L BEATS

Ispričala je da je izgubila ukupno 83 kilograma: "Moja najveća težina bila je 137 kilograma, a trenutno imam 54", rekla je.

Vitni je, također, pokazala i slike prije i nakon što je izgubila kilograme, nakon čega je gotovo niko ne može prepoznati. Neki su otišli toliko daleko da su je optužili da je lažljivica i da to nije ona na slikama.

No, Vitni je u svojim videima često objavljivala videe i fotografije svog izgleda tokom transformacije. "Pitam se šta bi se dogodilo kad bih svoje zdravlje shvatila ozbiljno?", pisalo je u jednom od videa.

Gotovo neprepoznatljive fotografije odranije izmjenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se šepuri novom figurom u malom bikiniju. "Nema šanse. Tako sam ponosna na tebe", glasio je jedan komentar. "To je sjajno! Nevjerovatno... takva inspiracija", pisalo je u drugom komentaru. "Izgledaš kao druga osoba, ljepotice", stizale su joj pohvale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.