FITNES INSTRUKTORICA

Za ovu 53-godišnjakinju nema prepreka: Pogledajte kakve akrobacije izvodi na šipki

Kaže da život tek počinje u pedesetim

Keri Gold. Printscreen/TikTok

E. Ag.

21.7.2023

Keri Gold (Kerry, 53) je fitnes instruktorica i živi dokaz, kako je rekla, da život tek počinje u pedesetim. Ona se u petoj deceniji počela baviti fitnesom, tačnije vježbama na šipki, a njene snimci njenih akrobacija imaju milionske preglede na društvenim mrežama, piše britanski San.

Kako je priznala, čim ugleda šipku, ona odmah skoči na nju kako bi pokazala svoje akrobacije i šta sve umije. Njeno izvođenje pojedinih vježbi liči na zahtjevne performanse koji se mogu vidjeti u najluksuznijim striptiz klubovima, budući da je u pitanju ples uz šipku.

@kerrygoldfitness It must be normal here as no one batted an eyelid 🤣🤣 #fyp #over50club #fitnessworkout #fitnessmotivation #polefitness ♬ Play with Fire (feat. Yacht Money) - Sam Tinnesz

Keri navodi da joj je za pojedine vježbe trebalo i punih pet godina kako bi ih savladala, ali sada je u toj disciplini među najboljima. Ova dama je tako šetajući plažom naišla na šipku za koju je procijenila da na njoj može da izvede nekoliko vježbi. Kupači koji su se zatekli na plaži bez daha su gledali njen performans.

Njen snimak potaknuo je veliki broj komentara.

@kerrygoldfitness No matter what you’re age shape gender or size try a class! It’s made getting older for me so much easier 🙌 .. Dedicated to my BBF Niki Janda ..till we meet again dear friend 😢💙 #fyp #over50club #fitnessworkout #fitnessmotivation #polefitness #fitnesswomen ♬ Crazy (Acoustic) - Nathan Ball

- „Ovo je nevjerovatno! Motivisali ste me da počnem da vježbam i sa 50“, „Imam 52 i tek sada vidim da nije prekasno ni za mene“, „Tijelo ove žene i njeno izvođenje vježbi je nevjerovatno“ - samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.