KAŽE DA JE SRETNA

Austrijanku s najvećim grudima niko ne može prepoznati na fotografiji otprije pet godina

Od svoje prve operacije grudi prije pet godina Džesi je otišla iz jedne krajnosti u drugu

Želi oboriti Ginisov rekord u veličini grudi. Instagram

M. Z.

27.9.2023

Na društvenim mrežama Džesi Bani (Jessy Bunny) ponosi se time što izgleda kao Barbie lutka, a postala je potpuno neprepoznatljiva nakon transformacije vrijedne 57.503 eura.

Divovske grudi

Prošle godine Bani je ugradila još veće grudi kako bi ih učinila ''divovskima'', uprkos tome što je već postigla svoj cilj da ima najveće grudi u Austriji. Sada živi na Majorci i ponosi se svojim postignućem.

No, fotografija snimljena prije pet godina, prije plastične transformacije, pokazuje razmjere njene drastične promjene. Džesi ju je podijelila na društvenim mrežama i fotografija prikazuje nju u vozu kao brinetu s dredovima, s naušnicom u nosu i naočalama. Čini se da je bila i bez šminke.

Otad je imala nebrojene količine filera i botoksa koji su joj pomogli promijeniti izgled.

Objašnjava razloge koji stoje iza njene radikalne promjene. Džesi, koja je inače iz Beča, kaže kako joj je bilo zabranjeno igrati se lutkama tokom odrastanja.

- Roditelji mi nisu dopustili da se igram Barbie lutkicama, pa sam odlučila da želim postati Barbie. Kada sam u ranim tinejdžerskim godinama pregledavala internet, otkrila sam ekstremne modele na stranicama. I otad je moj san bio postati takva lutka - kaže Bani.


Stari izgled Bani. Instagram

A što se tiče onoga što joj prolazi kroz glavu kada vidi staru sebe, dodaje kako se ne može prepoznati na slikama iz prošlosti.

- Nisam uopće imala grudi. Također mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla biti cura kakva sam oduvijek željela biti - priznaje ona.

Njen odnos s roditeljima zaoštrio se kada je, u decembru 2018., dobila svoj prvi set implantata. Operaciju je platila u gotovini novcem od roditelja kojima je obećala da će ga iskoristiti za kupnju svog prvog automobila.

- Nemam nikakav kontakt sa svojom porodicom. Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela postajati ovakva - priznaje.

A od svoje prve operacije grudi prije pet godina Džesi je otišla iz jedne krajnosti u drugu. U maju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje stražnjice, a također je prenijela i salo u vaginu. Šest mjeseci kasnije ugradili su joj još veće implantate, što ju je učinilo ''ženom s najvećim grudima u Austriji'' u dobi od 20 godina.

Želi još operacija

- Čak i s tom veličinom sam znala da nikada neću stati - priznala je Bani. Vjerna svojoj riječi, prošlog septembra dobila je ogromne implantate u svojoj potrazi za najvećim grudima na svijetu.

Žena koja trenutno drži taj rekord je Ani Hovkins-Tarner (Annie Hawkins-Turner), ali Džesi se nada da će učiniti više od pukog pobijanja Ginisovog svjetskog rekorda Ani.

- Želim još toliko operacija. Želim imati najveće grudi na svijetu, ali i najveće usne i najveću guzu - kaže ona.

Otkrila je i s kakvim se reakcijama susreće u javnosti.

- Kad sam na ulici, svi bulje u mene, što mogu razumjeti. Neki daju ružne komentare. Zabavna je činjenica da toliko žena na ulicama voli moj izgled, što me čini jako sretnom - kaže Džesi.

Što se tiče tipova, dodala je da misli kako više od 90% svih muškaraca voli takve žene. Džesi je ranije ove godine dospjela na naslovnice nakon što je ponudila sponzorstvo njemačkom nogometnom klubu Nirnberg, no bezuspješno, piše Daily Star.

- Ovaj projekt meni puno znači. Posebno sam ponosna na njih - objasnila je govoreći za jedan magazin o momčadi Bundeslige 2.

Klub je odbio

Uprkos toj gesti, Nirnberg je ponudu pristojno odbio.

- Kao dio svojih marketinških smjernica, FCN kao klub načelno ne ulazi u partnerstva iz ''erotske'' kategorije - stoji u saopćenju kluba, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.