MA, SITNICA

Džej Lo prozivaju da izgleda kao automehaničar: Ne znaju da je tog dana na sebi nosila 80.000 dolara

U njenom slučaju ležerno znači i mnogo skupo

Dženifer Lopez - Avaz
Dženifer Lopez - Avaz
Dženifer Lopez - Avaz
Dženifer Lopez - Avaz
Dženifer Lopez - Avaz
E. Ag.

12.10.2023

Ruku na srce, ne možemo da ne primijetimo da Dženifer Lopez (Jennifer) pravi neke zanimljive modne iskorake. A jedno njeno izdanje koje je zabilježeno prije nekoliko dana na ulicama Los Anđelesa privuklo je pažnju kako modnih sladokusaca tako i ljudi na mrežama.

Latino diva pojavila se u oversize teksas kombinezonu. Iako je ove sezone aktuelno nositi glomazne odijevne komade, a ovo njeno ležerno izdanje stvarno je odlično, na mrežama su odmah počeli da je prozivaju da izgleda kao automehaničar.

Međutim, ne treba zaboraviti da u njenom slučaju ležerno znači i mnogo skupo. Pogotovo kada su u pitanju ostali detalji ovog stajlinga.

Sam kombinezon je skup za naše pojmove, ali ne i za Džej Lo - košta 647 dolara i iz kolekcije je modne marke R13. Ipak, to je sve skromno za ostale dijelove autfita. Čizme su rezultat saradnje brendova „Jimmy Choo“ i „Timberland“ i njihova cijena je 1.295 dolara, piše 24sedam.rs.

„Bottega Veneta“ sunčane naočale koštaju 550 dolara, dok njena "birkin" tašna košta "tričavih" 35.000 dolara.

Nakit je tek posebna priča. Tog dana nosila je „Dior“ prsten (25.500 dolara), narukvicu „Hermès Collier De Chien“ (1.225 dolara) i minđuše „Jennifer Fisher Samira“ (275 dolara).

Ugrubo, njen cjelokupan stajling doseže skoro 80.000 dolara. Skromno, nema šta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.