SNIMAK NA TIKTOKU

Majka i kćerka zbunile ljude na mrežama: "To joj je sestra"

Mladolikim izgledom mama pobrala komplimente pratilaca

Mama ima 36, a kćerka 18 godina. Instagram

E. Ag.

12.3.2024

Na društvenim mrežama već nekoliko godina unazad veliku pažnju privlače mame i kćerke koje objavljuju zajedničke fotografije na kojima izgledaju kao sestre ili drugarice. Na takvim slikama često je teško razlikovati ko je majka, a ko kćerka, posebno ako je mama mladolika. Ovo se posebno odnosi na one žene koje su se vrlo mlade i jedva punoljetne ostvarile u ulozi majke.

Na TikToku se pojavio snimak majke i kćerke koji je potpuno zbunio ljude na društvenim mrežama. Ne samo što nevjerovatno liče i izgledaju kao sestre, već je teško uočiti ko je tu mama, a ko kćerka. Krupnih zelenih očiju i duge smeđe kose, njih dvije su se smjenjivale u kadru dok su zbunjeni ljudi zbog njihove nevjerovatne sličnosti čak pomislili da je u pitanju ista osoba.

@alisha_ali_sha @Kathryn C ♬ оригинальный звук - Alisha

Dilema je razjašnjena kada se u kadru pojavio potpis pa su pratioci shvatili da mama ima 36, a kćerka 18 godina.

- „Mama i kćerka od noge do botoksa i usana“, „Doktor je pobijedio“, „Obje ste jako lijepe i bez šminke“, „Izgledaju poput bliznakinja“ - bili su neki od komentara, piše SrećnaRepublika.rs.

Ališa, kako se zove majka, objavila je snimak nje i njene kćerke koju na mrežama prati milion ljudi. Ona je u jednom svom video objavila da je kćerku Ketrin dobila s nepunih 18 godina. Jedan njen snimak je bukvalno razljutio korisnike mreže koji nisu povjerovali u vjerodostojnost ove tvrdnje rekavši da njih dvije ne govore istinu i da su najvjerovatnije sestre. 

@alisha_ali_sha Mom & Daughter 💖@kathryn_c_ ♬ In Da Club - 50 Cent

Iako realna mogućnost da budu mama i kćerka zaista postoji, mnogi su odbacili to rekavši da majka izgleda ne samo isuviše mlado, već i njegovano za nekoga ko je podigao punoljetnu kćerku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.