LJUBAV I VEZE

Zaboravite na krevet: Ovo su pet najboljih mjesta za seks

( Ilustracija)

Avaz.ba

22.8.2017

Krevet vremenom postane dosadan kada su igre za odrasle u pitanju, ma koliko bio udoban i bezbijedan.

Kad-tad partneri odluče da promijene rutinu i probaju nešto novo. Ako ste spremni za avanturu, predstavljamo vam pet najboljih mjesta koja mogu dodatno da unesu uzbuđenje u vaš seksualni život.

Lift

Za ovo je već potrebna izvesna doza drskosti, hrabrosti i hladni živci. Poželjno je da na sebi nemate donji veš, da biste mogli što brže da završite. Pritom, seks u liftu može da bude opasan, posebno ako se radi o uređajima starije generacije.


Kuhinja

Podignite partnerku na pult ili kuhinjski sto, možete kombinirati i pozu otpozadi. Ujedno, u kuhinji su vam razne namirnice koje možete iskoristiti kao seksi igračke - med, kockice leda, šlag u spreju. Večera može da sačeka.

Plaža

Ko ovo nije probao, kao da nije živio. Sve je tu - sunce, more, skrovito mjesto na usamljenoj plaži, zapljuskivanje talasa i rizik da bi neko mogao da vas primjeti.


Hotelska soba

Uživancija u hotelskoj sobi podrazumijeva činjenicu da možete potpuno da se opustite, jer nećete poslije morati da spremate. Napravite haos u sobi, ne štedite ni krevet, a ako ujutru budete imali osjećaj krivice, možete ostaviti malo veći bakšiš sobarici.

Tuš

Mokar osjećaj na vašem golom tijelu pojačat će užitak, a uz malo snage i uz pomoć prostirki protiv klizanja nema straha ni od povreda za vrijeme seksa pod tušem. Ako koristite neke seksi igračke, pazite da budu vodootporne.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.