STRAST

Dvadeset ''zločestih'' savjeta za nezaboravan seks

Avaz.ba

20.2.2019

Knjiga ''Pedeset nijansi sive'' apsolutni je hit, a donosi i mnoge zanimljive seksi igrice. Ako želite malo začiniti stvari u svojoj spavaćoj sobi, inspirirajte se uz pomoć ovih prijedloga koji su nastali upravo na temelju spomenute knjige.

1. Isplanirajte seks-vikend sa svojim dragim. Ostanite u kući cijeli vikend i uživajte jedno u drugom. Ignorirajte sve drugo, uključujući i e-mailove, SMS-ove i telefonske pozive.

2. Iako možda niste ljubiteljica pornografije, ipak pogledajte jedan takav uradak sa svojim partnerom. Pomoći će vam u vizualizaciji, a možete odmah zajednički i iskušati neke stvari koje vidite.

3. Umjesto da skinete gaćice prije seksa, ostavite ih na sebi i samo ih malo pomaknite u stranu. Osjećaj užurbanosti probudit će njegove iskonske instinkte i poželjet će vas iste sekunde.

4. Nemojte se bojati poze u kojoj ste vi gore. Ako imate velike grudi i brine vas što će se razletjeti na sve strane, jednostavno ostanite u grudnjaku. No, vaš bi muškarac bio sretniji da ga skinete, jer ono što vi smatrate manom, njemu je ispunjenje sna.

5. Inspiraciju za zavođenje potražite u literarnim klasicima i flertujte na starinski način. Možete mu čak ostaviti neke seksi citate po kući da ih pronađe kad se najmanje nada.

6. Kad se vratite doma s posla, ostanite u štiklama još nakratko. Hodajte lagano pred njim, pritom njišući bokovima. Pustite ga da uživa u pogledu.

7. Njegova omiljena kravata ne mora nužno stalno biti na njegovom vratu. Za promjenu neka njome zaveže vaše ruke za krevet. Pustite ga neka tu i tamo on bude glavni u seksu.

8. Koncentrirajte se na njegovo uho – ližite ga, ljubite, grickajte, nježno pušite… Sve će biti puno uzbudljivije ako to diskretno napravite na javnom mjestu.

9. Napunite kadu vodom i ubacite u kupku nekoliko kapljica lavandina ulja. Potom jedno drugo nježno sapunjajte jer to će ukloniti stres i bit ćete puno opušteniji u igricama poslije kupke.

10. Oči puno toga otkrivaju i uz pomoć njih se zavodi, stoga idući put kad budete vodili ljubav, stalno držite oči otvorene. Intenzitet će biti jači, a bliskost povećana…

11. Dopustite mu da gleda dok se budete samozadovoljavali. Osim što će ga to uzbuditi, bit će i poučno jer će naučiti što vi tačno volite.

12. Vježbajte svoje vaginalne mišiće.

13. Igranje seksi uloga omogućuje vam da ispunite svoje najdublje fantazije. Isprobajte neke fatalne kostime – medicinske sestre ili vampirice... On će uživati, a vama će narasti seksualno samopouzdanje.

14. Tokom dana razmijenite seksi poruke mobitelom ili e-mailom. Budite jako zločeste…

15. Svaki dan tokom jednog mjeseca isprobajte novu pozu. To će definitivno izbaciti monotoniju iz vaše spavaće sobe.

16. Napravite listu pjesama koje vas asociraju na seks i uz njih vodite ljubav.

17. Dok ga budete oralno zadovoljavali, skupite hrabrosti, uhvatite ga za testise i malo ih povucite dolje. No, pazite da ne vučete previše.

18. Istražite malo kako hrana funkcionira u spavaćoj sobi. Čokolada i jagode omiljene su namirnice, a i šlag dobro prolazi. Uključite malo maštu…

19. Tu i tamo šapnite mu na uho neke zločeste stvari.

20. Spavaću sobu katkada zamijenite hotelskom sobom. Promjena interijera jamči i promjene u seksi navikama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.