NEOČEKIVANO

Muškarci otkrivaju šta ženu čini dobrom u krevetu: Ako pristaje na ovo, to je najbolji seks ikad

Šta tačno znači biti dobar u seksu?

Par u spavaćoj sobi. Arhiv

Avaz.ba

19.9.2020

Čak je osam čimbenika muškarcima važnije od bilo kakvih tehnika i vještina

Šta tačno znači biti dobar u seksu? Jesu li to iskustvo i vještine ili je riječ o nekim potpuno drugim čimbenicima? Devet muškaraca za Cosmopolitan je otkrilo što za njih znači da je žena dobra u krevetu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi.

Entuzijazam

- Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su dobre oralne vještine uvijek ogroman bonus. Također da vole eksperimentirati sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno razgovarati o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osjećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam.

Hemija

Njena kemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao bio je sa ženama koje su najviše željele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele se osjećati poželjno. Kada mi žena šapće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seks koji ću imati. Također ću joj se istovremeno dati više.”

Maženje nakon seksa

- Kada mi daje znakove da uživa u mojem tijelu, bez obzira govori li mi to ili mi fizički pokazuje. Ako poslije želi maženje, to je uvijek predivno.

Komunikacija

- Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate biti otvoreni i komunicirati jedno s drugim. I uvijek je dobro reći što vam odgovara za vrijeme seksa.

Otvorenost

- Kada je otvorena o svojim seksualnim željama i prema onomu što joj pruža dobar osjećaj.”

Bez osuđivanja

- Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim pronaći djevojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikad ne učinimo. Radi se o tome da se ugodno osjećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Također, najseksi stvar koju žena može imati u krevetu jest samopouzdanje.”

Kreativnost

“Moja supruga hvata moje znakove o mojim najdražim stvarima i u njima se jako dobro snalazi. Zna da volim njezinu stražnjicu pa će postaviti ogledalo tako da je vidim dok se seksamo. Nevjerojatna je, kreativna i pažljiva. ”

Ugodnost

- Kada je ženi potpuno ugodno istraživati ​​sve aspekte seksa i tjelesnog zadovoljstva, to je nevjerojatno iskustvo. Važno je uspješno komunicirati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.