IMAJU INCIJATIVU

Muškarci otkrili koje osobine ženu čine najpoželjnijom u krevetu

Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik

A. F.

Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik

Foto: ILUSTRACIJA


Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi.

Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik.

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagovati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi odvažite. Preuzima inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve šta treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

Potiču maštovitost

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i tačka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas potaći. Smisliće neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkrit će vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako uživati u njima.

Više o temi Partner

Više o:

Partner Ljubav
NA VRH

Podijeli članak na