ASTROLOGIJA

Ovi horoskopski znakovi su dokaz da se suprotnosti privlače

Bik je po prirodi opušten, praktičan i voli udobnost, dok je Strijelac avanturistički nastrojen, optimističan i voli izazove

Ovan i Vaga su po prirodi vrlo različiti. Facebook

A. O.

4.4.2023

Sudeći prema astrologiji, horoskopski znakovi igraju važnu ulogu u kompatibilnosti s drugim ljudima. Horoskop određuje koga smatrate privlačnim, a ponekad je ta osoba vaša potpuna suprotnost.

U nastavku pročitajte koji su znakovi dokaz da se suprotnosti privlače.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga su po prirodi vrlo različiti. Ovan je strastven, impulzivan i voli uzbuđenje, dok je Vaga skladna, uravnotežena i nastoji izbjeći sukobe. Međutim ova dva znaka se vrlo dobro nadopunjuju: Ovan može naučiti od Vage kako biti taktičniji u svojim postupcima, dok Vaga može naučiti od Ovna kako biti hrabrija i rješavati probleme direktno.

Bik i Strijelac

Bik je po prirodi opušten, praktičan i voli udobnost, dok je Strijelac avanturistički nastrojen, optimističan i voli izazove. Iako se ova dva znaka na prvi pogled čine nespojivima, oni se zapravo dobro nadopunjuju. Bik može naučiti od Strijelca kako se zabaviti i uživati u životu, dok Strijelac može naučiti od Bika kako biti praktičniji u svom pristupu.

Blizanci i Jarac

Blizanci su društveni, znatiželjni i živahni, dok je Jarac ozbiljan, praktičan i fokusiran na cilj. Ova dva znaka se često doživljavaju kao nespojiva, ali oni se zapravo vrlo dobro nadopunjuju. Blizanci mogu naučiti od Jarca kako biti discipliniraniji i usredotočiti se na svoje ciljeve, dok Jarac može naučiti od Blizanaca kako se zabaviti i uživati u životu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.