U PRIRODNOJ VELIČINI

Lutka za odrasle s likom po želji: Ovog glumca traže oba spola

Redovno dobivamo zahtjeve za princezu Dajanu, ali nikada ne bismo oskrnavili uspomenu na nju, rekao je izvršni direktor

Tom Hardi. Printscreen/Instagram

E. Ag.

5.5.2023

Vodeća kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle „Inferno Dolls“ otkrila je da su princeza Dajana (Diana), Kejt Midlton (Kate Midleton) i Megan Markl (Meghan Markle) među njihovim najvećim zahtjevima kada je riječ o seks-lutkama slavnih.

Proizvođači igračaka u „Infernu“ kažu da su preplavljeni zahtjevima za sličnim igračkama u prirodnoj veličini. Ali generalni direktor kompanije kaže da ga „ukus“ i „pristojnost“ sprečavaju da ispuni ljupke kraljevske zahtjeve čudnih kupaca.

Replika zvijezde "Peaky Blinders"

- Redovno dobivamo zahtjeve za princezu Dajanu, posebno poslije najnovije serije "Kruna", ali nikada ne bismo oskrnavili uspomenu na nju - rekao je izvršni direktor Ben Stroud za „South West News Service“, te dodao:

- Da smo samo motivirani novcem, kreirali bismo lutke Megan Markl i Kejt Midlton i vidjeli kroz prodaju koja je popularnija od njih dvije. Ipak, i ja sam u duši rojalista - dodaje on.

U međuvremenu, britanski biznismen kaže da je, također, preplavljen zahtjevima za seksualne lutke koje liče na Toma Hardija koji je rođen u Londonu.

- Dobivamo toliko zahtjeva za lutku Tom Hardi (Hardy), od muškaraca i žena, i iz cijelog svijeta. Pretpostavljao sam da će biti popularan u Velikoj Britaniji, ali ga vole i Amerikanci i Azijati - rekao je Stroud.

Međutim, izvršni direktor je pojasnio da njegova kompanija još nije napravila raskalašnu repliku zvijezde "Peaky Blinders", ali se nada da će zgodni glumac biti uključen u partnerstvo za zvanični proizvod za seks-lutke.


Otkrića u silikonskom inžinjeringu

- Stvarno se nadam da će prihvatiti ideju i pomoći nam da napravimo novu lutku koja će biti njegova dostojna verzija - izjavio je Stroud.

Inferno tvrdi da je najveći svjetski proizvođač TPE i silikonskih lutaka, koje su napravljene da izgledaju nevjerovatno realno, s fizičkim atributima, uključujući kosu, mišiće, madeže i replike genitalija.

Također, među najpopularnijima je i glumac iz filmova za odrasle Tor Džonson, kome je ova kompanija ispunila veliku želju da ima svoju lutku.

Trenutno, „Inferno“ koristi otkrića u silikonskom inžinjeringu za kreiranje vrhunskih seks-lutaka zasnovanih na stvarnim porno-zvijezdama, piše NY Post.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.