BLAGO NJIMA

Za njih će ljeto biti ljepše od bajke: Ova tri znaka neka se pripreme za romantiku i strast

Ako ste romantični u duši, ova astrološka prognoza će vam sigurno pobuditi pažnju

Printscreen

M. Z.

18.6.2023

Čuveni turski astrolog Murat Kojun obećava blaženo vrijeme romantične ljubavi za tri sretna horoskopska znaka, pa se pripremite za varnice.

U toku je juni, a noćno nebo vrvi od aktivnosti. Venera, boginja ljubavi i ljepote, upravo je ušla u strastveni znak Lava.

Vrijeme je da se neki horoskopski znaci prepuste sudbini i odvaže se na nepoznatu teritoriju kako bi pronašli novi početak. Kakvo god da je vaše putovanje, zvijezde su tu da vas vode.

Ovaj tranzit je prilika da se otvore srca i umovi i iskoriste sve divne mogućnosti koje dolaze iz prihvatanja ljepote ljubavi, piše Luftika.

Vaga

Dolazak Venere u Lavu označava početak romantičnog perioda za Vage. Ovaj tranzit će donijeti strastvene trenutke i puno pozitivne energije.

S Venerom u Lavu, osjećat ćete se prijatnije u izražavanju svojih emocija i želja. Možda žudite za dubljim vezama koje su i strastvene i intelektualne.

Sada je vrijeme da budete kreativni i uživate u istraživanju svog romantičnog života. Budite otvoreni za nova iskustva i prihvatite mnoge mogućnosti koje vam se pružaju.

Ribe

Kako Venera ulazi u Lava, Ribe će doživjeti obilje romantike i radosti. Ovaj tranzit će donijeti nevjerovatno snažan osjećaj magnetizma, sa mnogo mogućnosti za pravu ljubav i dublje veze.

Možda ćete se osjećati sigurnije u izražavanju sebe i svojih osjećanja i postati kreativniji kada su u pitanju odnosi.

Uživajte u ovom periodu romantike riskirajući i istražujući nova iskustva sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerima.

Blizanci

Blizanci će živjeti svoje romantične snove dok Venera ovog mjeseca ulazi u Lava. Ovaj tranzit donosi samopouzdanje, omogućavajući vam da riskirate i istražujete s lakoćom.

Možda ćete se osjećati ugodnije da otvoreno izražavate svoje želje, bez straha od osude ili odbijanja. Odvojite vrijeme da njegujete sebe i svoje odnose.

Istražite intimnost na dubljem nivou i dozvolite sebi da uživate u trenutku bez brige o tome šta sledi

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.