NIJE MOGLA ODOLJETI

Djevojka se udvarala putniku u avionu, zbog njegove reakcije klip postao viralan

Svoj broj telefona napisala na salveti i dala ga saputniku na nedavnom letu

Klip za 24 sata imao više od 2,9 miliona pregleda. Printscreen/TikTok

E. Ag.

6.7.2023

Priča odvažne putnice u avionu postala je viralna na TikToku nakon što je otkrila da je svoj broj telefona napisala na salveti i dala ga saputniku na nedavnom letu. Koketna ljepotica, poznata kao Natali Benbon, prenijela romantičnu priču u klipu koji je za 24 sata imao više od 2,9 miliona pregleda.

Viralni video prikazuje djevojku kako sjedi u avionu nakon što je primijetila zgodnog mladića kako sjedi u redu ispred nje.

- Zaista sladak momak koji sjedi ispred mene na mom letu. Odlučila sam da poduzmem prvi korak - poručila je Natali u svom snimku.

Ova hrabra djevojka je kasnije podijelila fotografiju bilješke koju je zapisala na salveti, na kojoj je pisalo: „Ako ste slobodni/zainteresovani, pošaljite mi poruku ponekad.“ U opisu je dodala i smajlija, svoj broj telefona i poruku dala putniku koji joj se dopao.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase 😅 #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Zanimljivo je da se Natalin potencijalni dečko okrenuo i predstavio joj se. Bila je vidno uzbuđena ovakvim razvojem situacije. Kasnije je Natalin telefon zazvonio i na ekranu je ugledala SMS poruku od čovjeka, koji je napisao: „Hej, Natali, drago mi je što smo se upoznali. Da, samac i zainteresovan.”

Ova priča oduševila je njene pratioce na Tiktoku, a ubrzo se raširila i na svim društvenim mrežama. Mnogi su tvrdili da su željni da čuju više o toj priči.

- Gdje da se pretplatimo na ažuriranja odnosa - pisali su joj pratioci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.