VOLI TU SLOBODU

Odlučna u naumu: ''U potrazi sam za partnerom koji će sa mnom stvarati perverzan sadržaj''

Umjesto muškarca koji sjedi sa strane, Gabrijela želi pronaći ljubavnika koji će joj se pridružiti u stvaranju golišavih fotografija i videa

Gabrijela zadovoljna novim zanimanjem. Instagram/ Fanspicy

M. Z.

23.8.2023

Mnogi modeli vole sami stvarati svoj sadržaj za odrasle na internetu. Međutim, jedna žena iz Velsa kaže da je u potrazi za muškarcem koji će se skidati s njom.

Gabrijela (Gabriella, 27) želi da joj se druga polovica pridruži i da s njom prodaje seksi fotografije i videozapise. Bivša konobarica zarađivala je 292 eura sedmično poslužujući pivo u pabu, ali umjesto toga sada prodaje eksplicitan sadržaj na Fanspicyju. Trenutno zarađuje hiljade eura na svom sadržaju, a vjeruje da bi još više zaradila ako bi to radila s partnerom.

Gradi karijeru

Za ''Daily Star'' je rekla:

- Trenutno ne izlazim, ali tražim partnera s kojim bih stvarala sadržaj za odrasle. Trenutno još gradim svoju karijeru, ali mogu dobiti u jednom danu iznos koji bih inače dobila u sedam dana na normalnom poslu.

Gabrijela. Instagram

Gabrijela planira investirati novce na sređivanje zubi.

- Primanje neobičnih zahtjeva za mene je svakodnevna stvar. Imam puno zahtjeva od klijenata koji imaju fetiš na stopala, pa čak žele i da stavim stopala u kremu - rekla je Gabrijela.

Objasnila je i kako je započela karijeru na platformi za odrasle. Odlučila je početi objavljivati na Fanspicyju nakon što su joj bivši šefovi paba nisu isplatili plaće.

- Direktori firme su nestali s našim plaćama. Vlada nam je isplatila tek šest mjeseci kasnije - otkrila je.

Prevladala neuspjeh

Kako bi prevladala ovaj neuspjeh, Gabrijela je putem prijateljice pronašla priliku za posao u striptiz klubu, što ju je na kraju navelo da u potpunosti počne raditi u industriji za odrasle.

Gabrijela. Instagram

- Prije sam dobivala 292 eura sedmično, a sada to mogu zaraditi za nekoliko sati na Fanspicyju. Sviđa mi se sloboda - rekla je Gabrijela.

Sviđa joj se njena nova karijera zbog koje joj je poraslo samopouzdanje.

- Volim izgledati lijepo i uživam u stvaranju sadržaja. Volim biti dostupna. To ti daje puno samopouzdanja. Kad izgledaš dobro, osjećaš se dobro - objasnila je, piše ''Daily Star'', prenosi Net.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.