POŽALILA SE

Momak je pozvao na piće, ona „pojela cijeli okean“: Njegov potez svi odobravaju, djevojci nije jasno zašto je pobjegao

Izlasci naslijepo uvijek mogu biti mač sa dvije oštrice

Ona je pojela nevjerovatnih 48 tanjira školjki. TikTok

E. Ag.

15.10.2023

Kada izlazimo na "sastanke naslijepo" nije nemoguće da on doživi fijasko i da se dogodi nešto nepredviđeno.

Tako je, nažalost, bilo i s ovim parom.

Jedna djevojka je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama pošto je objavila svoje iskustvo sa dejta u jednom ribljem restoranu u Atlanti. Sve je teklo kako treba dok nisu naručili hranu - ona je naručila tanjir školjki koji košta nešto manje od 15 eura. Ni to ne bi bilo neobično da se djevojka zadržala na jednoj porciji - međutim, ona je pojela nevjerovatnih 48 tanjira školjki! Uz to ih je slasno srkala i mljackala dok ih je jela.

@equanaaa Replying to @Beni Mils ♬ original sound - EquanaB

- Kada je izašao četvrti tanjir, on me je zabrinjavajuće gledao, ali me nije bilo briga. Morala sam toliko da pojedem, bile su jako ukusne - bila je iskrena djevojka, piše "Independent".

Kada je na kraju stigao račun, momak s kojim je bila, a koji je naručio samo piće, rekao joj je da ide do toaleta, ali se iz njega nikad nije vratio. Prema njenim riječima, čekala ga je 30 minuta i nije joj jasno zašto se nije vratio za sto, piše Telegraf.rs.

Ona je platila račun, u eurima je iznosio 180 eura, ali je poslije toga pisala nesuđenom momku. Naime, rekla mu je da je suludo pobjeći iz restorana zbog računa, na šta joj je on odgovorio "da se ponudio da je izvede na piće, a ne da pojede cjeli restoran" i ponudio joj da joj da novac za svoje piće.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

I dok se ona užasavala njegovog ponašanja, ljudi na društvenim mrežama su stali na njegovu stranu:

„Ne znam šta je gore, da li 48 tanjira školjki ili mljackanje dok ih jede“, „Momak joj je ponudio da odu na piće, a ona je pojela cijeli okean“, „Jedva sam čitao rečenicu kako mljacka dok jede školjke, zamisli kako bi bilo da sam bio prisutan“, samo neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.