RAZLOG JE URNEBESAN

"Dejvid Bekam test" je novi hit na TikToku: Žene ga masovno primjenjuju na svojim muževima

„Test“ se sastoji u tome da žene puste svojim partnerima spomenutu pjesmu i čekaju njihovu reakciju

Njihova serija obara rekorde gledanosti na Netflixu. Instagram @victoriabeckham

M. Z.

24.10.2023

Dokumentarac Dejvida Bekama (David Beckham), koji se od nedavno emitira na Netflixu, obara sve rekorde gledanosti. O tome kolika je popularnost ovog ostvarenja, svjedoči i činjenica da su korisnici TikToka pokrenuli takozvani „Dejvid test“.

@harpersbazaarnl David & Victoria Beckham dancing together in their new documentary: ‘Beckham’ Footage: Netflix #victoriabeckham #davidbeckham #beckham #netflix #documentary #beckhamfamily #dancing #harpersbazaar ♬ origineel geluid - harpersbazaarnl

Naime, u posljednjoj epizodi dokumentarca prikazano je kako Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija Bekam (Victoria) plešu uz pjesmu „Islands in the Stream“ koju su 1983. godine otpjevali Doli Parton (Dolly Parton) i Keni Rodžers Kenny Rogers).

@maverickmother At least one will dance with me 🤣🤣 #beckham #thebeckhams #beckhamsnetflix #Maverickmother ♬ sonido original - Netflix España

Ovo je inspiriralo parove da se i sami snime kako plešu uz ovu numeru, a „test“ se sastoji u tome da žene puste svojim partnerima spomenutu pjesmu i čekaju njihovu reakciju. „Položen“ test znači da je partner reagirao „pozitivno“ i pridružio se djevojci/ženi u plesu.

- Prolazeći kroz svaki dio svog života, razjasnio sam mnoge stvari, a jedna od onih koja mi je najbitnija je ono što imamo - rekao je Bekam u seriji, prije nego što je prišao Viktoriji i zaplesao s njom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.