ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Ovih pet horoskopskih znakova su najdosadniji tipovi u krevetu

Katkad im treba više vremena da se otvore novim iskustvima

Treba im duže da se opuste. Instagram

M. Z.

30.1.2024

Pripadnicima pojedinih znakova zna biti izazovno opustiti se i prihvatiti nepredvidivu prirodu intimnosti. Katkad im treba više vremena da se otvore novim iskustvima.

Jarac

Jarci su poznati po praktičnoj i discipliniranoj prirodi. Iako ovi kvaliteti pridonose njihovom uspjehu u mnogim područjima života, u seksu to nije slučaj, previše su suzdržani. Pripadnici ovog znaka znaju dati prednost stabilnosti nad spontanošću, zbog čega su manje avanturistički raspoloženi kada su u pitanju intimne stvari.

Djevica

Djevice su orijentirane na detalje i vrlo su analitične. Iako ih ove osobine čine izvrsnim planerima, one, također, dovode do suzdržanijeg pristupa romantici. Ljudima rođenim u ovom znaku zna biti izazovno opustiti se i prihvatiti nepredvidivu prirodu intimnosti. Oni preferiraju proračunatu, kontroliranu okolinu.

Bik

Bikovi su strpljivi i pouzdani partneri, osobine koje se visoko cijene u vezama. Međutim, njihovo strpljenje ponekad može graničiti s oprezom, što dovodi do rezerviranog ponašanja u spavaćoj sobi. Bikovima katkad treba više vremena da se otvore novim iskustvima, zbog čega partnerima djeluju manje avanturistički nastrojeni.

Rak

Rakovi su poznati po emocionalnoj dubini i brižnoj prirodi. Iako ove osobine stvaraju jak temelj za dugotrajnu vezu, one, također, čine pripadnike ovog znaka pomalo opreznima u spavaćoj sobi. Strah od ranjivosti zna ih navesti da pristupe intimnosti sa suzdržanim načinom razmišljanja, dajući prednost emocionalnoj povezanosti nad divljom nesputanošću.

Vodolije

Vodolije su poznate po neovisnim i slobodoumnim osobinama koje ih čine uzbudljivim, jedinstvenim partnerima. Ali te osobine ponekad doprinose rezerviranom stavu u krevetu. Vodolije daju prednost svojoj neovisnosti, a to može rezultirati problemima s opuštanjem i spontanošću tokom seksa, prenosi astrotalk.com.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.