JESTE LI MEĐU NJIMA

Tri horoskopska znaka kojima mlad Mjesec 9. februara donosi fenomenalnu promjenu u ljubavi

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze

Februar donosi ljubav. Instagram

D. R.

4.2.2024

Mlad Mjesec u Vodoliji 9. februara mogao bi postati pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i zauvijek im promijeniti život. Jeste li među njima?

Lav

Mlad Mjesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da to može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promijeniti život.

Stvar je u tome što će vaš vladar Sunce biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – što će djelovati doslovno poput talasa strasti koji može da promijeni sve.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Bik

Mlad Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – vjerovatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na taj dan vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će krenuti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželjet ćete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najzanimljivije, upravo ćete to osjetiti u februaru.

Ovan

Mlad Mjesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojiće se sa Suncem i donijeti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može donijeti tako jake osećaje da fizički osjećate ogroman naboj energije – kao da vam je cijeli život počeo da doslovno vibrira od te ljubavi, piše Atma.hr.

Poznanstvo će najvjerovatnije biti na nekom prepunom mjestu, što može biti povezano s radom u timu ili grupi istomišljenika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.