STAV STRUČNJAKA

Iznenađujuća tvrdnja: Ono čemu gotovo svaka žena teži zapravo odbija muškarce

Neli Sudri kaže da muškarci iskonski žele da ugode i pruže nešto ženi, a da to ne mogu s onima koje već imaju sve

Muškarac želi da impresionira ženu, a teško mu je da impresionira nekoga ko već ima mnogo. Facebook

E. Ag.

7.2.2024

Stručnjakinja za ljubavne odnose tvrdi da moćne žene koje se odijevaju skupocjeno zapravo tjeraju muškarce od sebe. Zašto je to tako?

Ako ste žena s prestižnim obrazovanjem i dizajnerskom garderobom, možda ćete zbog toga ispaštati u ljubavi, kaže stručnjakinja za ljubavne odnose Neli Sudri (28) s Beverli Hilsa.

Skup izgled 

Ona tvrdi da takozvani skup izgled plaši muškarce. Sudri često objavljuje savjete na TikToku, gdje ima više od 785.000 pratilaca.

- Dame, što skuplje izgledate i što skuplje zvučite, bilo da je to zbog vašeg obrazovanja ili odjeće, manje će vam biti polje za upoznavanje - rekla je ona u videu koji ima gotovo tri miliona pregleda.

Ona je rekla da muškarce na prvu privlače žene koje izgledaju skupocjeno, ali da im je na kraju teško da se vežu za njih i ostanu s njima jer se uz njih osjećaju nesigurno, piše Zadovoljna.rs.

Ona tvrdi da muškarci iskonski žele da ugode i pruže nešto ženi, a da to ne mogu s onima koje već imaju sve.

@ask.nelly Not everyone can afford you & that’s ok 😉#expensivetaste #highvaluewoman #highvalueman #datingcoach #highmaintenance #bossbabe ♬ original sound - 🖤 Nelly 🖤

Kako kaže, muškarac želi da impresionira ženu, a teško mu je da impresionira nekoga ko već ima mnogo – za razliku od nekoga ko ima manje koga može lakše impresionirati.

- On će izabrati djevojku pored koje se osjeća više muško, i to često nema veze s vama lično već s njegovim kompleksima - rekla je ona.

Postoji razlog

Neli je čak slikovito uporedila „skupocjenu“ ženu s luksuznim Bugatti automobilom, piše NY Post.

- Postoji razlog zašto mnogi ne kupuju taj auto. Ne mogu da ga priušte. A čak i oni koji mogu da ga priušte nesigurni su jer bi neko mogao da im ga ukrade.

Ipak, Neli ne govori ženama da se promijene.

- Ne kažem da treba da se pretvorite u običnu Toyotu. Izbor možda jeste manji, ali svakako treba da stremite ka onom pravom muškarcu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.