VIDJELA JE DA SMO BOGATI

''Moj tata (55) čeka bebu s mojom prijateljicom (22), izdala me!''

Mlada Amerikanka je otkrila kako se osjeća zbog prijateljice koja je preko nje došla do njenog oca. Prije toga su bile nerazdvojne

Džina je zavela oca najbolje prijateljice. CBS / Dr Phil

M. Z.

15.2.2024

Amerikanka Džoni (Joni) upoznala je prijateljicu Džinu (Gina, 22) sa svojim 55-godišnjim tatom Dejvidom (David) na novogodišnjoj zabavi. Nakon nekog vremena saznala je da su njih dvoje u vezi te da čak očekuju dijete. Naravno, o njihovom odnosu nije imala pojma.

Džoni kaže da joj je Džina bila jedna od najboljih prijateljica i da su bile nerazdvojne, zajedno su provodile rođendane, išle na putovanja i večere. Tako je Džina često završila i kod Džoni, a druženje bi nastavile doma.

Džina i Džonin tata. CBS / Dr Phil

- Prije nego što je Džina počela izlaziti s mojim tatom, bile smo najbolje prijateljice, doslovno smo sve radile zajedno - navela je Džoni u emisiji ''Dr. Phil''.

- Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodična događanja - ispričala je.

- Čak smo išle skupa na putovanja. Otišle smo i skupa na moj rođendan - objasnila je Džoni.

Nekad bile najbolje prijateljice. Instagram

Međutim, Džoni kaže da se sve promijenilo kada je Džina iza njenih leđa počela izlaziti s njenim ocem Dejvidom. Uskoro je i zatrudnjela i sada će njen tata i prijateljica postati – roditelji.

- Čim je došla kod mene, vidjela je da imamo novca, čim je ušla u kuću - tvrdi Džoni, prisjećajući se ključnog trenutka.

- Htjela je obilazak kuće, davala komplimente govoreći kako je lijepo te nastavila kasnije pričati o tome - prisjeća se.

Pet mjeseci kasnije, Džoni je saznala da su u vezi, no preko neke treće osobe.

- Srce mi je potonulo u želudac. Pomislila sam, šališ li se? - prisjeća se.

- Džina je najljenija osoba i gladna je novca. Ušla je u ovu vezu da bi si izgradila život - zaključila je razočarana Džoni, piše ''The Sun'', prenosi 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.