ŠAPAT ZVIJEZDA

Ovi znakovi bi tokom marta mogli upoznati ljubav života

Za sve četiri znaka ključ za razvoj ovih odnosa leži u komunikaciji i dijeljenju iskrenih osjećaja i misli

Znakovi kojima dolazi sreća u martu. Instagram

D. R.

2.3.2024

Mart 2024. godine bit će ključan za Blizance, Lavove, Vage i Vodolije koji bi mogli upoznati ljubav svog života. 

Evo gdje bi mogli pronaći svoju bolju polovicu i kako će se njihovi odnosi razvijati.

Blizanci

Blizanci će vjerovatno sresti svoju srodnu dušu na nekom kreativnom događanju ili radionici. Vaša zajednička strast prema umjetnosti i kulturi bit će temelj na kojem će se graditi vaš odnos. Kako proljeće napreduje, otkrit ćete duboku intelektualnu i emocionalnu povezanost koja će vašu vezu učiniti još jačom.

Lav

Za Lavove, ljubav čeka tamo gdje se najmanje nadaju - možda na putovanju ili dok istražuju neku novu aktivnost. Vaša srodna duša privući će vas svojom energijom i avanturističkim duhom. Vaš odnos brzo će cvjetati jer ćete oboje biti spremni uložiti strast i trud kako biste stvorili nešto trajno.

Vaga

Vage bi mogle upoznati ljubav života na društvenom događaju organiziranom od strane prijatelja. Vaša prirodna elegancija i šarm privući će pažnju osobe koja dijeli vaše vrijednosti i estetski ukus. Odnos će se razvijati kroz niz romantičnih gesta i zajedničkih iskustava te postajati sve dublji i značajniji s vremenom.

Vodolija

Vodolije bi mogli pronaći ljubav online, možda preko aplikacije za upoznavanje ili u online forumima koji se bave temama koje vas strastveno zanimaju. Vaš će se odnos razvijati iz prijateljstva u nešto mnogo više, kako otkrijete da dijelite iste ideale i snove za budućnost.

Kako će se odnosi razvijati?

Za sve četiri znaka ključ za razvoj ovih odnosa leži u komunikaciji i dijeljenju iskrenih osjećaja i misli. Svaki od ovih odnosa imat će svoje jedinstvene izazove, ali i prilike za duboko osobno i zajedničko razvijanje. Blizanci će morati naučiti usporiti i cijeniti trenutak, Lavovi će se morati usredotočiti na stvaranje ravnoteže između svoje neovisnosti i zajedništva, Vage će morati prevladati svoju neodlučnost i potpuno se predati odnosu, dok će Vodenjaci morati prevladati svoju potrebu za emocionalnom distancom i otvoriti se za ranjivost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.