ROMANTIČNI PAKET

Savršeno mjesto za odmor: Velaa Private Island za zaljubljene

Po dolasku, parove će do vile voditi put posut laticama ruža

Uživanje u odmoru. COURTESY OF VELAA PRIVATE ISLAND

Z. K.

17.1.2023

Dan zaljubljenih još uvijek nije tako blizu, ali to ne znači da ne možete da počnete da razmišljate o romantičnim putovanjima koje ćete organizirati za svog partnera i sebe.

Privatni otok

I dok luksuznim hotelima nisu strani romantični paketi dizajnirani specijalno za parove, jedan privatni otok na Maldivima nudi zaista dekadentno, vrhunsko iskustvo.

Odmaralište Velaa Private Island je dom za 47 netaknutih vila, kuća i ekskluzivnih rezidencija—sa 18 jedinica izgrađenih iznad vode. 

Novi paket aranžman uključuje boravak u objektu koji je prikladno nazvan Romantic Pool Residence, koji se nalazi direktno iznad lagune i do njega se može doći samo čamcem, osiguravajući da možete uživati u svom odmoru u potpunoj privatnosti.

Po dolasku, parove će do vile voditi put posut laticama ruža. Prostrana jednosobna vila ima udoban, ali raskošan ambijent sa tropskim dekorom i neutralnom paletom boja, od bež tonova do namještaja od drveta. 

Privatne terase

 Vi i vaš partner nikada nećete morati da mrdnete prstom, jer vila nudi svoje osoblje, uključujući tim batlera, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Unutra, prostor od 640 kvadratnih metara ima više nego dovoljno prostora za dvoje, uključujući odvojene dnevne i trpezarijske prostore. Kao što možete očekivati, sve sobe se otvaraju prema privatnoj terasi tako da možete uživati u blistavo plavom okeanu.

Gosti također mogu da uživaju u predivnim pogledima iz đakuzija, ili da uživaju u infinity bazenu na spoljnoj terasi ili u kupatilu sa prozorima od poda do plafona. 

Ako želite da malo vježbate ili razmazite sebe, tokom svog boravka, Romantic Pool Residence ima svoju ličnu teretanu i sobe za spa tretmane.

Kupanje u šampanjcu

U vrijeme večere, parovi mogu da biraju obrok u dva restorana na licu mjesta. Osim upečatljivog smještaja, romantični paket uključuje jedinstveno iskustvo sa pjenušavim vinom. Paket dolazi sa ludom kupkom za parove koja je napravljena od 600 litara Delamotte šampanjca.

Također ćete dobiti lični vatromet koji možete zakazati u slobodno vrijeme. Paket za parove Velaa Private Island traje tokom cijelog februara 2023., a odmaralište sada prima rezervacije.

Cijene paketa počinju od 200.000 dolara za prvu noć i 12.000 dolara za dodatnu noć.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.