POSTAVILA GRANICE

Djevojčica odbila sjesti u krilo Djedu Mrazu: Njegov genijalan odgovor postao hit

Odgovor muškarca obučenog u Djeda Mraza, nakon što mu je djevojčica odbila sjesti u krilo, postao je viralan

Djeda Mraz je pohvalio. TikTok

M. Z.

15.12.2023

Odgovor muškarca obučenog u Djeda Mraza, nakon što mu je djevojčica odbila sjesti u krilo, postao je viralan.

Kejti Lov (Katie Love) s Floride snimila je svoju trogodišnju kćerku Adlej (Adley) u posjetu Djedu Mrazu u hotelu ''Ritz-Carlton Key Biscayne'' u Majamiju. U snimku koji je pogledan 2 miliona puta otkad je objavljen ove sedmice njena kćerka govori Djedu Mrazu "ne" kad je pita želi li mu sjesti u krilo.

@katielovesocial This response was 🔥Thank you Santa for respecting my daughter's choice & even applauding her for it!🎄🎅 #toddlersoftiktok #santaclaus #christmastiktok #toddlersbelike #adviceforgirls #importantmessage #toddlermom #toddlertok #wholesomemoments #femaleempowerment #girlpower #bodyautonomy ♬ original sound - Katie Love

Tokom blagdana uobičajeno je da djeca sjede Djedu Mrazu u krilu dok se slikaju i govore mu koje darove žele za blagdane. Međutim, kada je malena Adlej čvrsto postavila svoje granice s Djedom, on je pohvalio njenu sposobnost da komunicira tačno ono što želi.

"Ovo je njeno tijelo i ona ima kontrolu nad svojim tijelom", rekao je u kameru. "Pitao sam je želi li mi sjesti u krilo i rekla je ne, a ja sam rekao: 'To je način na koji se zauzima za sebe i način na koji se govore svoja uvjerenja'", dodao je.

"Ne smiješ popustiti ni Djedu Mrazu. Ako ti ne želiš sjesti u krilo - reci mu - ne", nastavio je. Snimak je postao viralni hit, a hiljade ljudi pohvalile su Djedov odgovor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.