ŽELITE LI VI TAKAV ŽIVOT

Odrekla se svega što posjeduje kako bi putovala svijetom: ''Osjećam se tako slobodno!''

Dvadesetšestogodišnjakinja je donijela veliku odluku da se odrekne svog doma i svega što posjeduje kako bi mogla slobodno putovati

Dejzi voli putovanja. Instagram/@daisydrew

M. Z.

11.1.2024

Dejzi Dru (Daisy Drew) iz Glazgova živi u Londonu, ali zna izbivati iz kuće mjesecima jer često leti na sunčana odredišta. Iz tog je razloga sada odlučila da poklanja sve svoje stvari, uključujući svoj automobil vrijedan 40.000 funti, kako bi mogla putovati svijetom, piše The Sun.

@daisydrewvlogs

homeless

♬ original sound - Daisy Drew

Dvadesetšestogodišnjakinja je donijela veliku odluku da se odrekne svog doma i svega što posjeduje kako bi mogla slobodno putovati.

- Službeno sam beskućnica, spakovala sam cijelu kuću i sada nemam gdje živjeti. Odlučila sam se riješiti svega što posjedujem i stalno putovati - objasnila je kreatorica sadržaja u videu na TikToku.

Rekla je da daje svoju Teslu roditeljima, a u kombi je spakovala svoju odjeću i namještaj, te je tvrdila da sve to ide porodicama kojima su te sve stvari potrebne. Kako tvrdi, putovat će svijetom godinu.

- Vrlo malo stvari koje čuvam ići će u kuću mojih roditelja u Škotskoj, pa se moram voziti 10 sati do Škotske - dodala je.

Njen video dosad je prikupio više od 50 hiljada pregleda, a korisnici društvenih mreža oduševljeni su njenom odlukom koja joj je promijenila život. "To je stvarno velikodušno", komentirao je jedan korisnik.

"Čuvaj se na putovanjima i zabavi se", napisao je neko drugi. "Sretno na putu, nadam se da ćeš se lijepo provesti", glasio je još jedan komentar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.