"SAVRŠENA ZEMLJA"

Poznata influenserica očarana našom zemljom: BiH je moja omiljena destinacija za 2024. godinu

Smatra da je BiH “skriveni dragulj”, a sada je dostupna svima jer je Ryanair pojačao letove prema ovoj destinaciji

Naša BiH oduševila Britanku. Screenshot

E. Ć.

9.6.2024

Poznata britanska influenserica Em, koja vodi nalog @emsbudgettravel i koja svojim pratiocima daje najbolje savjete za ljetovanje ali i putovanje tokom godine, oduševljena je Bosnom i Hercegovinom.

Kazala je kako je naša zemlja iznenadila više nego prijatno i da je njena četvorodnevna posjeta bila jeftinija od 200 funti.

Ona je BiH najzvala destinacijom koja je najviše potcijenjena te da joj je postala omiljena.

- Moja omiljena zemlja za 2024. godinu je Bosna i Hercegovina, jer je najjeftinija, a ujedno i potcijenjena. Zapravo, mislim da je ovo savršena zemlja za parove i druženje sa prijateljima - ispričala je ona, prenosi "The Mirror".

Nakon što je ove godine posjetila devet zemalja, Em kaže da je BiH ubjedljivo na vrhu njene liste. Smatra da je to “skriveni dragulj”, a sada je dostupna svima jer je Ryanair pojačao letove prema ovoj destinaciji.

@emsbudgettravel My favourite country of 2024 and one of the cheapest and most underrated in europe! Perfect for a budget couples holiday or girls trip🇧🇦#holidays #travel #budgettravel #travelhacks #cheaptravel #traveltiktok #holidayidea #lowbudgettravel #budget #annualleave #30before30 #travelling #holiday #bosnia #bosniaandherzegovina #bih #sarajevo #mostar#CapCut ♬ Come Prima - Tito Puente And His Orchestra & Abbe Lane

Ona kaže da je zemlja opravdala reputaciju jedne od najjeftinijih u Evropi, a za svoju posjetu BiH kaže da je odsjela u Sarajevu te da se sva četiri dana osjećala nevjerovatno bezbjednom.

Dodaje da su lokalci nevjerovatno prijatni, prijateljski nastrojeni, a sama zemlja ima nevjerovatna mjesta za vidjeti poput Rijeka, planina, jezera, vodopada.

Poručila je da se posjeti i Mostar za koji je rekla da je prosto magičan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.