BORILAČKI SPORTOVI

Džons ignorirao legendu UFC-a: Bio je nepristojan i iziritirao me

U krvi pronađen trag "turinabola"

Džons: Uzeli su mi pojas, puno sam plakao. Arhiv

index.hr

31.12.2018

Džon Džons (Jon Jones) uspio se, nakon skandala s dopingom, vratiti na veliku scenu i pobijediti Aleksandera Gustafsona (Alexander Gustafsson) tehničkim nokautom u trećoj rundi 232. UFC-a. Događaj je preseljen iz Las Vegasa u Los Anđeles, jer je atletska komisija Nevade odlučila zabraniti nastup Džonsu zbog pozitivnog dopinškog nalaza. 

U njegovoj krvi pronađen je mali trag "turinabola". Vjeruje se da se radi o ostacima istog "turinabola", za koji je već bio suspendiran prošle godine, pa mu je komisija zabranila nastup u Kaliforniji.

Ipak, Džons je drugi put u karijeri pobijedio Gustafsona, a nakon borbe trebao je dati intervju za ESPN novinaru Arijelu Helvaniju (Ariel Helwani) i legendarnom borcu Čeilu Sonenu (Chael Sonnen). Zanimljivo, Džons je želio razgovarati samo s jednim od njih.

- Arijel, želim biti iskren, trenutno želim samo razgovarati s tobom. Sretan sam ostvarenim, bila je to dobra borba. Čitav moj tim napravio je dobar posao - poručio je Džons.


- Arijel, hvala ti što provjeravaš činjenice, ne lažeš navijače i izmišljaš stvari. Imao sam teško ljeto, navijači su bili ljuti na mene, ali Bog mi je dao sposobnost biti najbolji i dao snage da prođem teško razdoblje. Bilo je teško, mama mi je umrla, uzeli su mi pojas, puno sam plakao, savjetovao se, bio sam u depresiji. Bilo je tu dosta borbe - kazao je Džons.

Sonenu nije bilo drago jer je Džons razgovarao samo s Helvanijem. 

- Bilo je to nepristojno. Ne znam o čemu se ovdje tačno radi, nisam ga pitao. Mogao bih samo nagađati. Malo me to iziritiralo - naglasio je Sonen. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.