ČEKA LI IH SUSPENZIJA

Mekgregor trenira u Dablinu, a Habib je u Kazahstanu: Dolaze li sutra na saslušanje

Događaj bi trebao dati odgovor u kojem će se smjeru UFC kretati idućih nekoliko mjeseci

UFC: Habib dominirao u prvoj borbi protiv Mekgregora. AFP

Fightsite.hr

29.1.2019

Saslušanje  Habiba Nurmagomedova (Khabib) i Konora Mekgregora (Conor McGregor) trebalo bi se desiti sutra u Las Vegasu.

Ovaj događaj bi trebao dati odgovor u kojem će se smjeru UFC kretati idućih nekoliko mjeseci, no gledajući po njihovim Instagramima, ne možemo biti sigurni kako obojica imaju namjeru tamo se pojaviti.

Poznato je kako se sutra održava saslušanje na kojem bi oba borca trebala dati izjavu pred atletskom komisijom Nevade, po pitanju incidenta nastalog nakon njihove UFC 229 borbe. Ovo je zapravo drugi datum saslušanja, na kojem su se obojica obavezni pojaviti, budući da na prvo zakazano nisu došli te je ono odgođeno. Trebala bi se saznati dužina potencijalne suspenzije za Nurmagomedova i Mekgregora, kao i novčana kazna. Naravno, UFC-u i fanovima bitnije je ovo prvo.

Ipak, trenutno ne možemo biti sigurni da će se obojica tamo pojaviti. Naime, na Instagramu Konora Mekgregora možemo vidjeti kako je danas objavio dvije fotografije iz dvorane, gdje se pohvalio dobrim treningom. Što se tiče Habiba, prema njegovom bi se Instagramu dalo zaključiti da se nalazi u Kazahstanu.

Naravno, iz ovih fotografija ne možemo znati kada su one zapravo nastale i gdje se njih dvojica trenutno nalaze. Mi se iskreno nadamo kako će se obojica sutra pojaviti te kako će sve proći u najboljem redu.

Na sutrašnjem saslušanju trebao bi se pojaviti i Džon Džons (Jon Jones), no u njegov dolazak ne sumnjamo. On mora ishoditi licencu za borbu u Nevadi. Ukoliko to ne uspije, mogao bi se dogoditi novi slučaj seobe cijelog eventa. Naime, UFC 235, gdje se Džons treba boriti protiv Entonija Smita (Anthony Smith), dogovoren je za Las Vegas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.