NOVITETI

Accor otvara luksuzni hotel u Crnoj Gori i dovodi "Swissotel" u planine

"Swissotel Resort Kolašin" bit će dio popularnog K16 Resorta – skijaške destinacije u Crnoj Gori

Otvorenje kondo kompleksa sa četiri zvjezdice "Swissotel Kolašin" krajem iduće godine. Promo

Aktuelno.me

22.9.2021

Accor, vodeća svjetska ugostiteljska grupa, širi portfolio premijum brendova na jugoistoku Evrope. Grupa je potpisala ugovor za novi hotel u Crnoj Gori, piše crnogorski portal aktuelno.me.

Kondo kompleks sa četiri zvjezdice "Swissotel Kolašin" smješten u veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice bit će savršeno odredište za ljubitelje zimskih sportova. Hotel će, kako se navodi na zvaničnoj stranici Accor grupe, prve goste primiti do kraja 2022. godine.

"Swissotel" u Crnoj Gori nalazit će se u turističkom kompleksu K16 u Kolašinu. Novoizgrađeni objekat će ponuditi 116 modernih, izvanrednih i udobnih soba koje pružaju istinski zadivljujući doživljaj. Gosti će moći da uživaju ​​u sofisticiranom restoranu, aperitiv baru, spa centru, poslovnim prostorima i prostoriji za skijanje. Smješten na 1.600 metara nadmorske visine, pored ski staze, "Swissotel Resort Kolašin" savršeno će se uklopiti u spektakularni pejzaž.

Dizajn hotela potpuno se integriše u prirodni ambijent osiguravajući luksuznu atmosferu i esenciju prirodne vitalnosti "Swissotela". Investitor i vlasnik hotela je kompanija "Ski Resort Kolašin 1600" doo.

– Jugoistočna Evropa puna je skrivenih turističkih dragulja i prirodnih bogatstava koja s ponosom pomažemo otkriti međunarodnim turistima iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovom velikom partnerstvu, sa zadovoljstvom donosimo naš vrhunski brand "Swissotel" na bajkovitu destinaciju u Crnoj Gori. "Swissotel Resort Kolašin" pružit će gostima zaista vrhunsko iskustvo zahvaljujući svojoj lokaciji, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati iskustvo hotela i njegov dizajn, omogućavajući gostima da prigrle prirodnu vitalnost "Swissotela" – kaže Dilek Sezer, direktor razvoja Accora za jugoistočnu Evropu.

Otvorenje kondo kompleksa sa četiri zvjezdice "Swissotel Kolašin" krajem iduće godine. Promo

"Swissotel Resort Kolašin" bit će dio popularnog K16 Resorta – skijaške destinacije u Crnoj Gori. Zimski centar se također razvija u saradnji s Vladom. Sa dodatnim ski stazama i žičarama, turistički kompleks će staviti Kolašin na evropsku mapu zimskih sportova. Turistički kompleks K16 sadržat će 10 objekata i 28 individualnih luksuznih planinskih vila. Otvaranje hotela planirano je za novembar 2022.

– Odabir Accora za našeg partnera nije uopšte bio pod znakom pitanja s naše strane. Ponosni smo na saradnju sa svjetskim liderom ugostiteljstva kako bismo pozvali više gostiju iz cijelog svijeta da otkriju Crnu Goru u njenom punom sjaju. Naš cilj je izgraditi luksuzni hotel s posebnom pažnjom prema lokalnoj arhitekturi i ambijentu kako bi se naši gosti osjećali opušteno i ugodno – dodaje Sonja Bečanović, PR menadžer kompanije "Ski Resort Kolašin 1600" doo.

Kolašin, grad okružen planinama na sjeveru Crne Gore koji se nalazi na nadmorskoj visini od 954 metra, zadivljujuća je destinacija kako zimi tako i ljeti. Zbog nadmorske visine i povoljne klime Kolašin se smatra prirodnom vazdušnom banjom. Posebna atrakcija za turiste je Biogradsko jezero koje se nalazi u Nacionalnom parku Biogradska Gora, jednoj od najočuvanijih prašuma u Evropi. Biogradsko jezero nalazi se na 1.094 metara nadmorske visine i okruženo je pješačkim stazama i planinarskim rutama.

"Swissotel Hotels & Resorts" nudi savremene hotele prožete svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjene u tradiciji švajcarskog gostoprimstva. 

Poštovan zbog svog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i svjesnog pristupa održivosti, "Swissotel" svojim gostima pruža mir u istraživanju svijeta, otkrivanju istinskih životnih vrijednosti i mogućnosti za "dobro življenje". "Swissotel" poziva putnike da se osjećaju dobrodošli u više od 4.500 hotela, odmarališta i rezidencija, zajedno s oko 10.000 najboljih privatnih kuća širom svijeta, piše aktuelno.me.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.