LEGENDARNI TRENER

Ćiro Blažević o vakcinaciji: Samo sam se zezao, neću se više javljati na telefon

Ja sam napravio jednu malu parodiju na sve ovo, na ove naše kako su se neki vakcinisali preko reda, što je ispalo smiješno, rekao Blažević

Blažević: Ja se nisam uopće cijepio. Marko Lukunic/PIXSELL

A. Č. / Dnevnik.hr

16.2.2021

U nedostatku vakcina protiv koronavirusa u Hrvatskoj neki su potegnuli preko granice kako bi primili svoju dozu. Po vakcinu je u Srbiju otišao i legendarni Miroslav Ćiro Blažević... ili smo bar tako mislili, piše Dnevnik.hr.

- Jest, cijepio sam se u Srbiji. Evo, gledam se u špigl, sve sam sličniji Putinu. Jako je tamo dobro organizirano - govori Ćiro.

Nakon što je ''potvrdio'' da se vakcinisao, i to u Srbiji, Ćiro Blažević okrenuo je priču - u svom tonu.

- Ma, dijete moje, ja sam napravio jednu malu parodiju na sve ovo, na ove naše kako su se neki vakcinisali preko reda, što je ispalo smiješno. Oni su se prvi cijepili u Saboru, a sad napadaju ove jadnike koji su od ostatka cjepiva dobili dozu. Pa sam ja iz zaje*ancije pustio priču da sam se cijepio, i to u Srbiji. Ja se nisam uopće cijepio - kaže.

Blažević: Neću čekati svoj red, neću se uopće cijepiti. Agencije

Znači li to da neće potezati veze i da će čekati svoj red, pitamo ga.

- Neću čekati svoj red, neću se uopće cijepiti, ja sam dosta živio. Smislio sam tu zezanciju, a tebi se nisam usudio lagati - poručuje.

Otkrio je i kako mu je pala na pamet ideja da pusti lažnu priču u medije.

- Pa tako, neki nespretni novinari htjeli su da i ja kažem da sam se cijepio, onda sam ja rekao - da cijepio sam se, ali u Srbiji". Je*i ga, neću se više javljati na telefon! - govori kroz smijeh.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.