REGION

Tužilaštvo traži pritvor do 30 dana: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se šutnjom i ponavlja samo dvije riječi

Avaz.ba

15.9.2017

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene, saznaje Kurir. 

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je prebačen u Više javno tužilaštvo i za njega je zatražen pritvor do 30 dana. Do ponoći će biti prevezen u CZ.

Prema prvim saznanjima brani se šutnjom, nervozan je i konstantno doziva kćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora, koji su mu donijeli fotografiju pokojne supruge.

Podsjetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pjevačica Jelena Marjanović, a večeras, zbog sumnje da je ubio, uhapšen je njen muž Zoran.

On je jučer napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je jučer navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad kćerkom Janom (6).

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namješteno".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.