IZLAGANJE U SKUPŠTINI

Palma o skromnosti Dačića: Ivica je imao jedne pantalone, one što nose električari, vodio sam ga na more, na giros

On je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, rekao Marković

Palma je ispričao kako nije u redu to što Dačića napadaju da je pjevao kao ministar. Tanjug

A. J.

22.10.2020

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma danas je u Skupštini Srbije, tokom rasprave o imenovanju novog predsjednika parlamenta, u svom maniru pohvalio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića i posebno istaknuo njegovu skromnost, prenose srbijanski mediji.

Govoreći o imenovanju lidera SPS-a Ivice Dačića za predsjednika Skupštine Srbije, Palma je, između ostalog, rekao:

- Ivica Dačić je skroman čovek. Da vam kažem, on je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, gde je najjeftinije u Paraliji... Gdje svi jedu giros! Ivica i ja jedemo giros sa ljudima... Dok nije postao ministar inostranih poslova, imao je jedne pantalone, odnosno dva para. Jedne one što nose električari pa stavljaju šrafciger u džep... I onda je bila kritika njegovih savjetnika da kažu, "ej, bre, čovječe ne predstavljaš ti samo sebe"... Jedva smo ga natjerali da kupi tri odijela! - rekao je Palma.

Palma je ispričao kako nije u redu to što Dačića napadaju da je pjevao kao ministar vanjskih poslova.

- On je jedan od najveselijih političara i izuzetan čovek. Svojim gestovima je oduševljavao sve strane delegacije i ja sam ga lično nekoliko puta zvao kada su kod mene u Jagodinu dolazili investitori. Njemu nije bio problem da zapjeva, a taj gest bio je presudan za sklapanje poslova od izuzetnog značaja za građane Srbije - rekao je Palma.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.