NOVI NAČIN ZABAVE

Jeste li primijetili ovu foru na Instagramu: Evo kako možete otključati tajnu igricu

Sve što trebate je otvoriti opciju za poruke poslati nekome jedan emoji bilo koje vrste

Instagram ima tajnu igricu. Facebook

D. R.

14.3.2024

Ako pripadate skupini onih koji ne mogu bez Instagrama i provodite sate skrolajući feedom, imamo ideju kako se možete zabaviti. Naime, korisnici su primijetili da postoji nova emoji igrica koja je skrivena unutar odjeljka DM-ova na - i ljudi dijele svoja otkrića kako otključati igricu.

Sve što trebate je otvoriti opciju za poruke poslati nekome jedan emoji bilo koje vrste ili pritisnuti onaj koji ste primili. Kad na zaslonu dotaknete emoji, odvest će vas do igre, a zatim sami birate emoji s kojim ćete igrati. 

Igrate tako što povlačite prstom po ekranu i upravljate malom lopaticom kojom odbijate emoji u zrak. Kako budete skupljali bodove, emoji će se postupno kretati brže, a boja pozadine također će postati tamnija.  

@mood.of.lily 🙈 do you know about this new instagram game? . #instagramtips #instagramstories #iphonehack #instagramhack #instagramhacksyoudidntknowabout ♬ original sound - ♪ p l u t o ♪

Nakon što osvojite 10 bodova, događa se nešto fantastično. Naime, neki od emotikona transformirat će se u drugi srodni emoji. Naprimjer, ako pošaljete emoji gusjenice, on će se na kraju promijeniti u leptira ili će emoji krompira postati pomfrit.

Naravno, cilj igre je što duže zadržati emoji u zraku, a igra podsjeća na neke retro igre poput Paddlea.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.