KORISTI AI

Pomoću novog filtera na TikToku možete proširiti svoje fotografije, evo kako

Podsjeća na sličan Photoshopov alat koji popunjava dijelove slika ili ih u cijelosti proširuje

Novi filter. Facebook

M. Z.

19.12.2023

Pojavio se novi filter za aplikaciju TikTok, koji koristi umjetnu inteligenciju za proširenje fotografija i dodavanje lažnih pozadina.

Podsjeća na sličan Photoshopov alat koji popunjava dijelove slika ili ih u cijelosti proširuje, a koji su na nekim računima na Twitteru (X-u) korišteni za proširivanje stoljećima starih slika, poput Mona Lise Leonarda da Vinčija.

Kako biste ga mogli koristiti, morat ćete preuzeti aplikaciju CapCut. Nakon što ju instalirate i pokrenete, evo uputa korak po korak šta trebate učiniti.

1) Pronađite predložak

Na CapCutu i TikToku već postoji hrpa predložaka koje možete koristiti.

Ako želite iskoristiti neki koji vam se svidio, otvorite taj video na TikToku i kucnite na CapCut | Try AI Expand Template iznad njihovog korisničkog imena, i zatim Use template in CapCut.

2) Upotrijebite predložak u CapCutu

Kada ste u CapCutu na predlošku po svom izboru, kliknite plavo dugme Use template. Pojavit će se zahtjev za dopuštenjem.

Ako vam to odgovara, kucnite Allow i dajte CapCutu pristup svim vašim fotografijama.

3) Učitajte svoje slike

Morat ćete odabrati šest fotografija koje želite proširiti.

4) Pregledajte svoj video

Nakon što ste zadovoljni odabirom fotografije, kucnite Preview u donjem desnom uglu videozapisa. Time ćete također automatski preuzeti kopiju vašeg videa na mobitel.

5) Prebacite se s CapCuta na TikTok

Kucnite Add sound in TikTok u gornjem desnom kutu. Automatski će eskportirati video u TikTok i dodati zvuk. Uredite videozapis na uobičajeni način i objavite ga u aplikaciji, piše Mashable, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.