OKRENUO SE UZGOJU

Zakerberg ima novi projekt, otkrio detalje: ''Ovo je jedan od 'najukusnijih'''

Detalje o posljednjem pothvatu podijelio je na svojim profilima na Instagramu i Facebooku

Mark Zakerberg voli meso. Facebook

M. Z.

12.1.2024

Vlasnik Mete, 39-godišnji Mark Zakerberg (Zuckerberg) otkrio je detalje svog najnovijeg projekta - uzgaja stoku na svom ranču na Havajima i želja mu je proizvesti ''najkvalitetniju govedinu na svijetu''.

Detalje o posljednjem pothvatu podijelio je na svojim profilima na Instagramu i Facebooku, rekavši da je riječ o jednom od njegovih ''najukusnijih'' projekata. U srijedu je, naime, objavio fotografiju na kojoj jede odrezak na svom ranču.

- Počeo sam uzgajati stoku na ranču Ko'olau na Kauaiju. Moj cilj je stvoriti najkvalitetniju govedinu u svijetu. Goveda su wagyu i angus, a odrastat će jedući brašno od makadamije i pijući pivo koje uzgajamo i proizvodimo također ovdje na ranču. Želimo da cijeli proces bude lokalno i vertikalno integriran - naveo je Zakerberg pa nastavio:

- Svaka krava svake godine pojede hrane vrijedne 5.000-10.000 funti, tako da je to puno hektara stabala makadamije. Moje kćeri pomažu u sadnji stabala i brinu se o našim životinjama. Još smo na početku tog putovanja i zabavno je napredovati svake sezone. Od svih mojih projekata, ovaj je ''najukusniji''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.