ITALIJANSKI BREND

Fotelja za masažu koja koristi vještačku inteligenciju je sve što vam treba na kraju dana

Ovo nije obična fotelja za masažu, već terapeutsko rješenje za svakodnevni stres

Fotelja uLove 3. YouTube

E. Ag.

7.2.2024

U brzom modernom svijetu stres postaje neželjeni saputnik, koji utječe na naše tijelo i umove. OSIM, kompanija koja je lider u wellness tehnologiji, predstavlja uLove 3 – fotelju za masažu koja ide iznad uobičajenog, nudeći napredne funkcije za borbu protiv stresa i redefinisanje opuštanja.

Fotelja najnovije generacije

Izrađena od renomiranog brenda Pininfarina, simbola italijanske elegancije i dizajnerske izuzetnosti od 1930. godine, OSIM uLove 3 stolica stoji kao ikona. Široko priznat po saradnji s Ferrari brendom, Pininfarina je inovator u dizajnu luksuznih proizvoda. Nikola Điroti, šef Odsjeka za industrijski dizajn Pininfarina brenda, kaže da "s kombinacijom nasljeđenog italijanskog dizajna i OSIM sposobnosti stvaranja proizvoda koji izražava udobnost i opuštanje, uLove 3 je lijep ikoničan proizvod koji je jedinstven i prepoznatljiv, elegantan i harmoničan".

Možete unaprijediti svoj enterijer uz uLove 3, koji ima dizajn svjetskog predstavljajući ne samo stilsku izjavu već i jedinstveni alat za opuštanje uma i tijela. To je fotelja najnovije generacije pokretana vještačkom inteligencijom, pružajući mogućnost mjerenja, praćenja i efikasnog upravljanja stresom za neuporedivo iskustvo blagostanja.

Analiza stresa

OSIM uLove 3 se ističe svojom revolucionarnom AI tehnologijom analize stresa, inovacijom u oblasti wellness fotelja. Aktivirajući simpatički nervni sistem, ovaj inteligentni sistem precizno reaguje na individualne nivoe stresa, nudeći prilagođeni pristup oslobađanju napetosti. Ovo nije samo obična fotelja za masažu; to je personalizovano, terapeutsko sredstvo koje nam pomaže da barem nakratko pobjegnemo od zahtijeva svakodnevnog života.

Dovodeći personalizaciju na novi nivo, stolica uvodi šersonalizovane programe napetosti tijela. Ovi programi su osmišljeni kako bi se pozabavili individualnim nivoima stresa, besprijekorno integrišući ekskluzivne muzičke i masažne formule, stvarajući sveobuhvatno i osvježavajuće iskustvo. 

Funkcija masaže ruku 

Bez obzira da li ste student ili profesionalac, uLove 3 zadovoljava sve članove porodice svojim raznovrsnim programima prilagođenog načina života, obezbjeđujući rutinu blagostanja koja odgovara vašim jedinstvenim potrebama.

Osim impresivnih karakteristika, OSIM uLove 3 stolica za blagostanje stavlja bezbjednost, kvalitet i performanse na prvo mjesto. U skladu s međunarodnim standardima bezbjednosti, ova stolica pruža bezbrižno iskustvo opuštanja. Funkcija masaže ruku s izmjeničnim zrakom dodaje dodatni sloj sigurnosti, omogućavajući hitno oslobađanje ruku tokom masaže. Dizajnirana s modernim estetikom na umu, OSIM uLove 3 je šik dodatak svakom prostoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.