HADENYS I AZURYS

Zvuk bez kompromisa: Novi zvučnici pružaju neuporedivno iskustvo

Crpeći inspiraciju iz drevne epohe koja simbolizira porijeklo Zemlje, ove slušalice imaju bogatu braon paletu boja, odišući organskom privlačnošću

Obećavaju posebno iskustvo. Focal

Dž. R.

21.5.2024

Najnovije slušalice Hadenys i Azurys francuskog brenda Focal, nisu izuzetak od njihovog pravila, a to je da pruže neuporedivo zvučno iskustvo. 

Njihov fokus je pristupačnost bez ugrožavanja kvaliteta, a obećavaju zvuk koji je čist, bez obzira krećete li se ili ste kod kuće.

Zadovoljstvo slušanja

Hadenys, otvorene slušalice dizajnirane su za pronicljive slušaoce koji žude za impresivnim zvučnim iskustvom u udobnosti svog doma. Crpeći inspiraciju iz drevne epohe koja simbolizira porijeklo Zemlje, ove slušalice imaju bogatu braon paletu boja, odišući organskom i bezvremenskom privlačnošću. 

Patentirane tehnologije drajvera zvučnika obezbjeđuju preciznu, dinamičnu i toplu reprodukciju zvuka, bilježeći svaku muzičku nijansu sa izuzetnom jasnoćom.

Elementi dizajna sa potpisom Focal sijaju i na modelima Hadenys i Azurys. Od rešetki u obliku saća do prave kože i traka za glavu od prozračne tkanine, svaki detalj odiše sofisticiranošću i udobnošću. 

Hadenys se posebno može pohvaliti dizajnom koji daje prednost udobnosti i lakoći, osiguravajući da produžene sesije slušanja predstavljaju zadovoljstvo, a ne napor.

Nivo izuzetnosti

S druge strane, Azurys, zatvorene slušalice, nude svestranost i prikladne su i za kućnu upotrebu i za dane kada ste u pokretu. Njihova zatvorena arhitektura pruža impresivno zvučno iskustvo, što ih čini idealnim saputnicima za svakodnevna putovanja ili duge letove. 

Crpeći inspiraciju iz očaravajućeg kamena azurita, ove slušalice imaju jedinstvenu plavu nijansu koja dodaje dašak elegancije njihovoj estetskoj privlačnosti.

Ono što zaista izdvaja Hadenys i Azurys jeste nepokolebljiva posvećenost brenda Focal izradi i kvalitetu. Oba modela slušalica imaju drajvere za zvučnike napravljene u Francuskoj u Focal radionicama, obezbjeđujući isti nivo izuzetnosti kao i njihove hvaljene Bathys slušalice.

Pedantno konstruisani 15/8″ (40mm) drajveri za zvučnike, sa aluminijumskim/magnezijumskim kupolama u obliku slova „M“, daju detaljne, tople i dinamične zvučne pejzaže koji podižu iskustvo slušanja na nove visine.

Po cijeni od oko 700 dolara, ove slušalice nude izuzetan zvuk bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.