SJEĆANJA

Džo Peši gledao "Sam u kući", gledaoci mu zamjerili samo jedno

Čeka svoj veliki momenat

Avaz.ba

4.2.2019

Nakon što je krajem prošle godine Macaulay Culkin ponovo zaigrao Kevina i omiljenom božićnom filmu udahnuo novi život, Google je snimio novu reklamu za svog asistenta, a u ovoj se pojavljuje i Dzo Peši. 

Džo Peši, odnosno Heri Lim u klasiku iz 1990. i njegovom nastavku dvije godine kasnije, u novoj reklami sjedi s prijateljima i gleda 38-godišnjeg Culkina kako rekreira neke od najpoznatijih scena iz filma.

Peši u reklami svojim prijateljima objašnjava ono što je svima očito. 

- Sam je u kući...znate, ime filma je Sam u kući. Samo što je odrastao sad... - govori legendarni Peši koji zatim okuplja prijatelje i govori im kako slijedi njegov veliki dio.

- Bolje da se izgubimo prije nego što nas netko vidi - čuje se iz Culkinove reklame na koju su fanovi imali tek jednu zamjerku – da u njoj nije bilo lopova Harryja i Marva, odnosno Pešija i Daniela Sterna.

Reklamu je na društvenim mrežama podijelio i Macaulay Culkin.

- Sviđa mi se ovo! Ali zašto Peši nije morao obući kostim? - napisao je na Twitteru.

Gledaoci su bili puni hvale za reklamu, ali i za izgled Džoa Pešija za kojeg ljudi kažu da izgleda mlađe nego u filmu iako mu je 75 godina. Gledatelji reklame imali su samo jednu zamjerku. Naime, mnogi su se pitali zašto je u njoj samo polovica "ljepljivih" odnosno "mokrih" bandita jer Daniela Sterna, kao ni u prvoj reklami, nema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.