TUŽNE SUDBINE

Voditeljica izgubila borbu s teškom bolesti, vijest o smrti potvrdila kćerka

Prije samo nekoliko dana Mišel se oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima podijelila da već danima trpi jake bolove te da ne može ustati iz kreveta

Mišel sa kćerkom Liv. Instagram

L. Karahmet - Pujagić

29.12.2020


Bivša BBC-jeva voditeljica Mišel Mulan (Michelle Mullane) izgubila je bitku za život na Badnjak u 51. godini, nakon što se godinu dana borila sa zloćudnom bolesti, rakom crijeva, piše "The Guardian".

Vijest o njenoj smrti potvrdila je kćerka Liv.

-Predivna moja majka, koja me puno toga naučila. Držala je moju ruku kada sam bila uzrujana i bila je ponosna i učila me sve do kraja. Vikala je na učiteljice i uvijek bila na mojoj strani, iako sam bila zločesta, imala je energiju... Energiju koja se ne može opisati riječima - napisala je Liv.


Od nje se oprostio i komičar Džejson Manford (Jason).

-Imat ću toliko lijepih uspomena na tebe. Kada sam počinjao u ovom svijetu, još devedesetih godina, prva si mi pomogla i pružila medijski prostor. Uvijek si prepoznavala mlade talente i zvala ih u emisiju. Koliko smo samo popili čaja zajedno i prolazili kroz razne teme! Jako ćeš nam svima nedostajati - napisao  je.

Prije samo nekoliko dana Mišel se oglasila na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima podijelila da već danima trpi jake bolove te da ne može ustati iz kreveta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.