GLUMICE NA ODMORU

Neobična joga poza slavne crvenokose

Bela Torn uživa u Meksiku sa zgodnim Italijanom

Bela Torn. Instagram

L. Karahmet - Pujagić

12.1.2021


Američka glumica i rediteljica Bela Torn (Bella Thorne, 23) otputovala je u popularno meksičko odmaralište, gradić Tulum, gdje je snimljena tokom šetnje plažom s dečkom, italijanskim pjevačem i glumcem Bendžaminom Maskolom (Benjamin Mascol, 27).


Neobična joga poza zaintrigirala javnost. Agencije

Bela je na plaži i vježbala jogu te je fotkana u nekoliko poza, no jedna je posebno zaintrigirala javnost.

Paparazzi su je uhvatili dok se rukama pridržavala za stražnjicu svog dečka, a fotografije slavne crvenokose ljepotice u nezgodnom položaju obišle su svijet.



Bela uživa u ljubavi. Agencije

"Neobična joga poza" napisali su na "Daily Mailu".

Sportske krpice kasnije su zamijenili kupaćim kostimima, a Bela je odabrala minijaturni model s tangicama u kojem je pokazala rezultate vježbanja joge te je snimljena kako pozira dečku za fotke i ljubi ga na bazenu hotela.


Bela Torn u Meksiku. Agencije

Torn je karijeru započela kao dječija zvijezda, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.


Od Italijana Maskola, s kojim je u vezi od aprila 2019. godine, ne odvaja se otkako su se ponovno ujedinili u julu prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.