NAJAVA

„TV Extra“ u petak: Adela Smajić od rijalitija do svoje TV emisije, zvijezde popularnih serija, Faruk Hadžibegić o svojim favoritima

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Zgodna žena"

Piše: L. K. P.

21.1.2021

Naslovna TV Extre. Avaz

TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

 Bosanka Adela Smajić, voditeljica koja godinama karijeru voditeljice gradi u Švicarskoj, krajem prošle godine okušala se u njemačkom „Big Brotheru“. Ova seksepilna plavuša, inače kćerka bh. fudbalera Admira Smajića, koja se prije nekoliko godina pojavila u emisiji „Bachelorette“, samo za „Dnevni avaz“ ispričala je svoje iskustvo iz ovog šoua te kako je podnijela izolaciju pred kamerama.

- Producentica sam i voditeljica u Bazelu, vodim emisiju „Glam“, u kojoj se govori o kulturnim i društvenim temama. U privatnom životu se ne dešava ništa specijalno, nije ni baš moguće da se nešto dešava shodno trenutnoj situaciji izazvanom koronom. Nažalost. Ali šta ćemo, moramo svi zajedno sada kroz to - izjavila je.

Turske serije i dalje pale i žare našim TV stanicama, a zanimljivo je da među omiljenim glumačkim zvijezdama ima i onih koji su porijeklom s ovih prostora.

Nogometni stručnjak Faruk Hadžibegić u "TV izboru" otkriva svoje  favorite, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Zgodna žena".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.