DVA PROPALA BRAKA

Dženifer Garner više se ne želi udavati

Bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a zatim s glumačkim kolegom Benom Aflekom (Affleck)

Garner: S Benom Aflekom ima troje djece. Agencije

L. K. P.

25.3.2021


Glumica Dženifer Garner (Jennifer), koju korisnici streaming servisa Netflix ovih dana gledaju u novoj komediji "Yes Day", priznala je da neće ponovo izreći sudbonosno "da".

-Nije vrijeme za to i ne želim komplicirati. Dobro sam - izjavila je 48- godišnja holivudska glumica u svom novom intervjuu za američki magazin "People".

U bračnu luku do sada je uplovljavala dvaput, a danas je mišljenja kako izricanje sudobonosnog "da" više nije za nju, iako još uvijek gaji neke nade za budućnost.

-Tako sam daleko od ponovnog vjenčanja, no ne vjerujem da ću zauvijek biti singl - ističe 48- godišnja glumica.

Garner je prethodno bila u braku sa glumcem Skotom Folijem (Scott Foley), a zatim s glumačkim kolegom Benom Aflekom (Affleck) s kojim ima troje djece, Vajolet (Violet, 15), Serafinu (Seraphina, 12) i devetogodišnjeg Samuela.


Garner: Obožava provoditi vrijeme sa svojom djecom. Agencije

Svoju vezu okrunili su brakom 2005. godine, da bi se deset godina kasnije razveli. Svoj razvod finalizirali su u avgustu 2018. godine usred Aflekove borbe sa ovisnošću o alkoholu.


Sa Skotom Folijem u braku je bila od 2000. do 2004. godine, a nedavno su je povezivalo s Džonom Milerom (John Miller), predsjednikom kompanije "Cali Group" s kojim se razišla neposredno prije prvog vala pandemije koronavirusa u martu prošle godine.


Kako je otkrila, u karantini obožava provoditi vrijeme sa svojom djecom i u potpunosti je zadovoljna svojim životom singl osobe.


-Naučila sam da sam prilično snažna osoba. Osjećam se dobro kada sam sama u kući ili kada mi društvo prave djeca. Naravno da imam svoje trenutke slabosti, no većinu vremena se osjećam dobro - priznaje Garner koja ipak čezne za vremenima kada je znala uskočiti u avion i otići na filmski set.


-Volim biti kod kuće sa svojom djecom, no ponekad mi nedostaju dani kada bih odlazila na različite filmske lokacije, dodaje.


Njen bivši suprug, oskarovac Ben Aflek, protekle godine u jeku pandemije koronavirusa započeo je vezu s kubanskom glumicom Anom de Armas, a s kojom je prekinuo ranije ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.