KAO DA NE STARI

Mirjana Karanović kao diva od milion dolara

Premda je u januaru napunila 64. godine, na njenom licu se one ne vide

Mirjana Karanović intenzivno radi na svom zdravlju i tijelu. Agencije

L. K. P.

2.4.2021


Posljednjih godina Mirjana Karanović intenzivno radi na svom zdravlju i tijelu. Napornim treninzima svoju liniju legenda jugoslavenskog glumišta dovela je do savršenstva. Nikad se nije plašila starjeti dostojanstveno, u svojoj koži osjeća zadovoljno, a izgleda bar deset godina mlađe. Kako bi izgledala još mlađe i kosu je ofarbala u plavo, a najnovijom objavom sve je ostavila bez daha

Premda je Mirjana Karanović u januaru napunila 64 godine, na njenom licu se one ne vide. Ovaj puta pokazala se u besprijekornom izdanju, s crvenim ružem i plavom kosom poput holivudskih diva iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, posebno poput jedne od najslavnijih plavuša svih vremena Merilin Monro (Marilyn Monroe), a jedan detalj je svima zapeo u oko.


-Za razliku od glume ovo je čista zabava. I prerušavanje, priznala je glumica pored objavljenih fotografija.

Odmah su joj se obratile Anica Dobra, Ida Prester i Amira Medunjanin koja joj je poručila:

"Izgledate savršeno, isijavate ljepotu".

Mnogi su komentirali njene grudi koje su se nazirale ispod bijele košulje, jer se čini kad da nema grudnjak što je legendarnu glumicu nasmijalo.

Već svi znaju kako Mirjana Karanović posljednjih godina intenzivno radi na svom tijelu i kondiciji, a o samom procesu izvještavala je i ranije na društvenim mrežama. Posvetila se redovnim treninzima i zdravoj prehrani zbog, kako je tada rekla, zdravlja. Na svom putu ka zdravijem životu i boljem izgledu izgubila je više od 14 kilograma. Nakon treninga, izjavila je ranije - može sve, razbistri joj se u glavi, opusti se i manje se nervira.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.